Mega Manin moderni seuraaja sai julkaisupäivän – fyysinen versio myös tulossa / Uutiset / pelaaja.fi

Mega Manin moderni seuraaja sai julkaisupäivän – fyysinen versio myös tulossa

28.04.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
7

Lähemmäs kaksi vuotta sitten Kickstarterissa rahoitettu Mighty No. 9 myöhästyy hieman aikataulustaan. Vielä tovin aikaa sitten peliä lupailtiin kiivaasti eri alustoille vielä täksi kevääksi, mutta nyt sen julkaisu siintääkin aina ensi syyskuussa asti.

Syy viivästykseen johtuu pelin kehitystä valvoneen Comceptin ja julkaisija Deep Silverin uudesta yhteistyösopimuksesta. Sopimuksen myötä Mighty No. 9 ei olekaan enää saapumassa myyntiin vain ladattavassa muodossa, vaan niin pelin PlayStation 4-, Xbox One-, Wii U- kuin myös pc-versio saadaan kauppoihin myös fyysisessä muodossa.

Fyysinen versio pelistä tulee maksamaan 30 euroa, mutta pienenä lisänä se sisältää sekä ylimääräisen kentän, pomovastuksen että pelattavan Ray-hahmon. Digitaaliseen versioon ne on ostettava erikseen, jos peliä ei aikoinaan tukenut sen joukkorahoitusvaiheessa.

Deep Silverin avustuksen myötä pelin tekstit saadaan käännettyä englanninkielen ohella myös muille suurille eurooppalaisille kielille. Samalla alkuperäisen japanilaisen ääninäyttelyn luvataan löytyvän pelistä englantilaisen ja ranskalaisen puheen ohella. Lisäkehitysajan pitäisi taata myös se, että peliä pystytään hiomaan hieman aiottua pidempään.

Tarkalleen ottaen Euroopassa Mighty No. 9:n virallisen julkaisun on määrä koittaa PlayStation 4:llä, Xbox Onella, PlayStation 3:lla ja pc:llä 18. syyskuuta ja Yhdysvalloissa 15. syyskuuta. Ainakin pelin Windows-, Mac- ja Linux-versiot saatetaan tosin saada digitaalisessa muodossa Eurooppaan jo 15. päivä. Mitä tulee pelin Vita- ja 3DS-versioon, julkaistaan ne myöhemmällä aikataululla.

Lähde: Comcept

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Panthour89 kuva
Panthour89

Tää näyttää hauskalta. Tuli pienenä yllätyksenä tuo fyysinen versio, mutta hieno homma, että tulee eikä oo edes hinnalla pilattu. Ostoon menee. :)

Käyttäjän Wili kuva
Wili

Suorastaan ihastuttavan värikkään näköinen peli. Tällaisia ei ole koskaan liikaa.

Käyttäjän Malone kuva
Malone

Lähetin rahnaa Inafunen Keijolle jo silloin 18 kuukautta sitten. Tulee kun on tullakseen, tehköön rauhassa loppuun. Fyysisestä julkaisusta muillekin kun kickstarter-tukijoille iso plussa.

Käyttäjän Qlaos kuva
Qlaos

Jo kauan aikaa sitten päätin että tämä kyllä ostetaan heti kun tulee. Ja jos kerran fyysinen versio tulee kans, niin varmaan tulee se poimittua joko PS3:lle tai WiiU:lle :)

Käyttäjän Megaman kuva
Megaman

AH, ihanan näköinen. Tämä näyttää ns. "kunnon videopeliltä". Fyysisen julkaisun myötä mielenkiinto kasvoi vielä dramaattisesti. Wii U versio menee ostoon

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Fyysinen kopio tarkoittaa sitä, että hyvin todennäköisesti ostan tämän pelin.

Käyttäjän Etemenko kuva
Etemenko

Hmm, jänniä hetkiä edessä kun olen ollut tukemassa peliä jo Kickstarterin aikaan, ja silloin luvattiin, että rahoittaja saa pelin haluamalleen alustalle ja nyt eri versiot tuleekin eri aikaan... Suunnittelin alunpitäen 3DS - versiota, mutta ehkä se sitten on tuo WiiU - versio kuitenkin niin pääsee aiemmin pelaamaan!