Lähemmäs kaksi vuotta sitten Kickstarterissa rahoitettu Mighty No. 9 myöhästyy hieman aikataulustaan. Vielä tovin aikaa sitten peliä lupailtiin kiivaasti eri alustoille vielä täksi kevääksi, mutta nyt sen julkaisu siintääkin aina ensi syyskuussa asti.

Syy viivästykseen johtuu pelin kehitystä valvoneen Comceptin ja julkaisija Deep Silverin uudesta yhteistyösopimuksesta. Sopimuksen myötä Mighty No. 9 ei olekaan enää saapumassa myyntiin vain ladattavassa muodossa, vaan niin pelin PlayStation 4-, Xbox One-, Wii U- kuin myös pc-versio saadaan kauppoihin myös fyysisessä muodossa.

Fyysinen versio pelistä tulee maksamaan 30 euroa, mutta pienenä lisänä se sisältää sekä ylimääräisen kentän, pomovastuksen että pelattavan Ray-hahmon. Digitaaliseen versioon ne on ostettava erikseen, jos peliä ei aikoinaan tukenut sen joukkorahoitusvaiheessa.

Deep Silverin avustuksen myötä pelin tekstit saadaan käännettyä englanninkielen ohella myös muille suurille eurooppalaisille kielille. Samalla alkuperäisen japanilaisen ääninäyttelyn luvataan löytyvän pelistä englantilaisen ja ranskalaisen puheen ohella. Lisäkehitysajan pitäisi taata myös se, että peliä pystytään hiomaan hieman aiottua pidempään.

Tarkalleen ottaen Euroopassa Mighty No. 9:n virallisen julkaisun on määrä koittaa PlayStation 4:llä, Xbox Onella, PlayStation 3:lla ja pc:llä 18. syyskuuta ja Yhdysvalloissa 15. syyskuuta. Ainakin pelin Windows-, Mac- ja Linux-versiot saatetaan tosin saada digitaalisessa muodossa Eurooppaan jo 15. päivä. Mitä tulee pelin Vita- ja 3DS-versioon, julkaistaan ne myöhemmällä aikataululla.

Lähde: Comcept

Lisää luettavaa