Mega Manin perillisessä piisaa pelitiloja – katso tuore video / Uutiset / pelaaja.fi

Mega Manin perillisessä piisaa pelitiloja – katso tuore video

2.12.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Mega Man -konkari Keiji Inafunen tuore sivulta kuvattu toimintapeli Mighty No. 9 näyttäisi olevan vielä voimissaan. Pelistä on julkaistu kuluvalla viikolla nyt uusi traileri, joka käy läpi tuotoksesta löytyviä erikoispelitiloja.

Perinteisen yksinpelikampanjan rinnalla Mighty No. 9 tulee tarjoamaan pelaajiensa koettavaksi niin joukon haastekenttiä, kahta pelaajaa tukevan yhteistyötilan, verkossa mitattavaa pikajuoksua kuin myös pelkistä pomotaisteluista koostuvan Boss Rush -moodin. Halutessaan peliä on mahdollista lähteä pelaamaan myös niin, että yksikin isku riittää kaatamaan sankarihahmo Beckin.

Mighty No. 9:n on tarkoitus saada julkaisunsa 12. helmikuuta niin PlayStation 4:llä, Wii U:lla, Xbox Onella, PlayStation 3:lla, Xbox 360:llä sekä Windows-, Mac- ja Linux-koneilla. Myös Vita- ja 3DS-versiot ovat kehitteillä, joskin näillä näkymin ne saapuvat ulos hieman muita versioita myöhemmin.

Lähde: PlayStation Blog

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Hauska traileri ja pelikin vaikuttaa hyvältä. Itse hieman vielä ehkä ottaisin kuvakulmaa taaksepäin, että kentistä näkisi hieman enemmän mutta kai tuo noinkin toimii. Tuleeko tämä muuten siis fyysisenä(kin) kun kerran kotelon kuva oli trailerin lopussa? Vaikuttaa enemmän latauspeliltä mutta miksipä ei, onhan noita muistakin pienemmistä teoksista tullut.

Käyttäjän Riepu kuva
Riepu
Lainaus käyttäjältä zappah

Tuleeko tämä muuten siis fyysisenä(kin) kun kerran kotelon kuva oli trailerin lopussa?

Fyysisen version pitäisi tulla ulos samoihin aikoihin latausversion kanssa.