Mega Manin henkinen seuraaja luottaa Unrealin voimaan

Mighty No. 9 -pelistä tulee löytymään hippunen Epic Gamesia, sillä peliä rakennetaan Unreal-pelimoottoria hyödyntäen.

1.10.2013 11:07

Keiji Inafunen Mighty No. 9:n hyödyntämä pelimoottori on selvinnyt. Hyvin Mega Man -henkisen toimintapelin sisuksiin hyrräämään pääsee Epic Gamesin luoma Unreal Engine 3, joka onkin ollut erittäin laajassa käytössä aikalailla koko nykyisen konsolisukupolven ajan.

Mighty No. 9:n kehityksen suhteen moottorin on määrä tarjota kehittäjille mahdollisuus saada pelin ulkoasusta kaikki tarpeellinen irti ilman, että teknologiapuolesta tarvitsisi liikaa huolehtia. Näin kehittäjät pystyvät keskittymään olennaiseen, kuten esimerkiksi itse pelattavuuden suunnitteluun.

Moottorijulkistukseen liittyen Inafunen Comcept-pelitalo julkaisi tänään myös oheisen videon. Se esittelee kokeilua, jonka kehittäjät tekivät Unrealilla viikossa. Comcept huomauttaakin, ettei videossa välttämättä mikään osa-alue edusta vielä sitä, miltä valmis peli tulee näyttämään.

Mighty No. 9:n joukkorahoitusvaihe alkoi Kickstarterissa elokuun lopulla ja on päättymässä tällä viikolla. Kirjoitushetkellä pelaajat ovat tukeneet projektia huimalla 3,1 miljoonalla dollarilla, minkä myötä Mighty No. 9 on matkalla ainakin Windowsille, Linuxille, Macille, Xbox 360:lle, Wii U:lle ja PlayStation 3:lle useiden lisäherkkujen kanssa. Myös Xbox One-, PlayStation 4-, Vita- ja 3DS-versiot ovat edelleen mahdollisia, mikäli rahoitussumma lähtee vielä kasvamaan.

Lähde: Kickstarter

Lisää luettavaa