Mega Manin viivästelevä perillinen sai uuden julkaisupäivän – demo saatavilla nyt tukijoille / Uutiset / pelaaja.fi

Mega Manin viivästelevä perillinen sai uuden julkaisupäivän – demo saatavilla nyt tukijoille

26.09.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

Aiemmin elokuussa lykätyksi päätynyt Mighty No. 9 on saanut uudet julkaisupäivän. Mikäli vain kaikki menee pelin kehityksen suhteen jatkossa odotusten mukaisesti, on sen määrä saapua saataville Euroopassa 12. helmikuuta ja Yhdysvalloissa kolme päivää aikaisemmin.

Vielä ennen lykkäystään Mighty No. 9:n oli tarkoitus saapua ulos jo nyt syyskuussa. Pelin julkaisua päädyttiin siirtämään siinä vielä lymynneiden bugien ja muiden vastaavien ongelmien johdosta, joiden korjaus vaikuttaisi sujuvan pelistä vastuussa olevan Comceptin tuoreen tiedotteen perusteella parhaillaan sujuvasti. Ongelmia ovat varsinkin tuottaneet ilmeisesti pelin verkko-ominaisuudet.

Pelaamaan Mighty No. 9:ää on tarkoitus päästä vielä niin Xbox Onella, PlayStation 4:llä, Wii U:lla, PlayStation 3:lla, Xbox 360:llä, Vitalla, 3DS:llä kuin myös Windows-, Mac- ja Linux-koneilla. Ilmeisesti käsikonsoleille peliä ei tosin saada vielä samaan aikaan ulos muiden versioiden kanssa.

Pc:lle pelistä on parhaillaan saatavilla demo sen joukkorahoittajille. Demoon voi päästä käsiksi kirjautumalla Humble Bundlen sivuille Kickstarteriin tai PayPaliin kytketyn sähköpostinsa avulla.

Ensisijaisesti Mighty No. 9:n jakelu tapahtuu digitaalisesti. Ainakin pc:lle, PlayStation 4:lle, Wii U:lle ja Xbox Onelle pelistä on tarkoitus kuitenkin saada myyntiin myös fyysinen versio julkaisija Deep Silverin avustuksella.

Lähde: Comcept

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Tämän voisi pistää testiin jos tästä tulee demoa muidenkin ulottuville joskus. Videokuvan perusteella vaikuttaa kyllä mainiolta mutta en kyllä jaksaisi alkuperäisten Megamanien tuomaa haastetta.

Käyttäjän realOG kuva
realOG

Eka pitäis saada se X4 talouteen ennen kun lähtee tämmöisistä haaveilemaan

Käyttäjän BlueShell kuva
BlueShell

Odotan suuresti pelin julkaisua, mutta joiltain osin peli ei ihan vakuuta. Teknisesti homma näyttää toimivalta, mutta jotenkin kokonaisuus näyttää ihmeen... elottomalta? Lisäksi en oikein pidä siitä miten pelin aikana hahmojen välistä dialogia täytyy pyörittää ruudulla lähes koko ajan. Ei vain sovi näin nopeatempoiseen old-school tyyppiseen peliin. Noh, ehkä homma tuntuu paremmalta kun pääsee itse peliä aikanaan kokeilemaan.