Mega64 tunkeutui Amerikan Nintendon päämajaan – E3-suunnitelmat julki / Uutiset / pelaaja.fi

Mega64 tunkeutui Amerikan Nintendon päämajaan – E3-suunnitelmat julki

29.04.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
6

E3-pelimessut koittavat jo hieman reilun kuukauden päästä, mikä on tietysti huomattu Nintendollakin. Yhteistyössä komediaryhmä Mega64:n kanssa pelitalo onkin julkaissut nyt videon, joka hahmottaa hieman, mitä yhtiö on suunnitellut tulevaa tapahtumaa varten.

Videolla ei vielä erityisemmin vihjata, mitä pelejä Nintendo on messujen aikana aikeissa näyttää. Lupauksena kuitenkin on, että yhtiöllä on hihassaan joukko uusia tuotoksia ja julkistuksia, jotka se tekee Suomen aikaan 10. kesäkuuta kello 19.00 osana Digital Event -nimistä lähetystään. Digital Event ei vastaa täysin perinteistä E3-lehdistötilaisuutta, vaan se näyttäisi olevan enemmän jälleen Nintendon Direct-lähetysten tapainen vapaamuotoisempi ohjelmakokonaisuus.

Viime vuonna Nintendo ei myöskään järjestänyt perinteistä E3-lehdistötilaisuutta.

Pitkin E3-messujen kulkua Nintendolla on käynnissä myös Treehouseksi kutsuttu videoprojekti, joka välittää netin kautta kotikatsomoihin päivittäin videokuvaa Nintendon E3:ssa näytteillä olevista peleistä. Messujen aikana Los Angelesissa järjestetään myös Super Smash Bros. -turnaus, jonka kunniaksi myös ympäri Yhdysvaltoja valtion asukkaille tarjotaan mahdollisuus kokea mätkintäpelisarjan tulevaisuus Best Buy -myymälöissä.

E3-messut starttaavat tänä vuonna virallisesti kesäkuun 10. päivä ja päättyvät 12. päivä. Perinteisesti pääosa lehdistötilaisuuksista pidetään kuitenkin aina päivää ennen varsinaisten messujen alkua, mikä vaikuttaisi tänä vuonnakin toteutuvan. Ainakin EA ja Ubisoft ovat jo kertoilleet E3-tilaisuutensa tapahtuvan kesäkuun 9. päivä.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Jester kuva
Jester

Viime vuoden NIntendon E3 materiaali oli kyllä niin kuraa. Pari hassua Mario peliä ja Zelda remake hehkutus ja se oli siinä. Odotin että mitä kivaa WII U saa. Vastus ei mitään. Mariot ei enää jaksa napata ja Windwaker Gc löytyy.

Tänä vuonna en edes odota mitään, kai ne taas hehkuttaa paria olematonta julkaisua ja puolet ajasta menee Bayonetta 2 hehkutukseen. Mitään isoa on turha odottaa.

Käyttäjän Truther kuva
Truther

Ainoa aika kun nintendo mua kiinosti oli perus 8 bittisen aikana. Nykyää mitään mitä ne tekee ei kiinosta mua missään muodossa. IMO Nykyään koko yhtiö on vitsi.

Käyttäjän giga kuva
giga

Jos X:stä löisivät kaikki kortit pöytään niin se riittäisi minulle. Zelda U tulisi heti sen perään bonuksena.

Käyttäjän Tunna kuva
Tunna

Mariota, Zeldaa ja Pokemonia.

Käyttäjän Megaman kuva
Megaman

Joo'o. Olisihan kunnon press eventti fanfaareilla, pyrotekniikalla ja Master Swordilla huitovalla Miyamotolla ollut toki kova juttu, mutta kyllä mulle käy Digitaalinen eventti, kunhan sisältö on kohdillaan. Voisivat pitää Smash Brossin ja Bayonettan coveragen maltillisena, sillä niistä on tullut jo hitosti infoa...ettei kulu puhki koko pelit, ennenkuin edes julkaistaan. X:lle voisivat antaa ihan huolella huomiota, sillä siitä emme tiedä vielä juuri mitään. Samoin Fire Emblem x Shin MEgami Tensei. Siihen päälle Zelda MEGATON ja pari jotain herkullista uutta announcementtiä, niin olen ihan tytyväinen.

Käyttäjän Marioysikax kuva
Marioysikax

Odotan innolla Skyward Sword Wii U versiota.

Tuli sieltä mitä tahansa, niin video oli loistava.