Megadeth ja Gears of War / Uutiset / pelaaja.fi

Megadeth ja Gears of War

25.07.2006 // Kirjoittanut: harro_pelaaja
4

Muun muassa metallipumput Megadeth, Opeth, Overkill ja Arch Enemy sisältävä, 25 konserttia käsittävä Gigantour-kiertue alkaa syyskuussa. Eikä siinä mitään, bändit tuppaavat soittamaan yleisölle. Pelaajia Dave Mustainen yhtyeen johtama, Yhdysvaltoja kiertävä festivaali saattaa alkaa kiinnostaa aivan eri tavalla, kun tietää, että sitä sponsoroi Gears of War, Epicin ja Microsoftin Halon tappajaksi kuvailtu räiskintäpeli.

Se, miten tuleva Xbox 360 -räiskintä näkyy Megadethin ja muiden Gigantour-kiertueella, ei ole vielä selvillä – eivätkä synergiaedutkaan ole aivan kaikkien nähtävissä – mutta ainakin paperilla ja ajatustasolla yhteistyö kuulostaa komealta. Kuten Xboxin markkinointijohtaja Craig Davison hekumoi:

– Gigantourin kaltaisen musiikkispektaakkelin ja tulevan megahittipelin naittaminen on mahtava juttu musa- ja videopelifaneille!

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Tuhomursu kuva
Tuhomursu

Sehän olisikin rankkaa jos tämän taivaslaazerin kytkeytyessä päälle alkaisi raikaamaan Megadethin Symphony of Destruction, joka on melko täydellisen julmaa tuhoamismusiikkia :)

Megadethhh! Parempia metallilevyjä saa hakea kuin Countdown to Extinction ja Youthanasia! Vanhemmilla omat arvonsa, mutta nämä kaksi ovat uskomattomia! Syyskuussa taisi tulla uusi levy! Opeth toinen henkilökohtainen ehdottomuus!

Käyttäjän Hakkiz kuva
Hakkiz

"The album will contain 11 songs, including the title track, "Washington's Next" and "Gears of War""

- http://www.mtv.com/news/articles/1536407/20060714/megadeth.jhtml?headlines=true

Käyttäjän OldHorny kuva
OldHorny

Haha todella hienoa. Vaikka Megadethin uusi tuotanto ei pahemmin iske niin silti tämä on mahtava asia ja kun mukana on vielä Opeth ja kuvankauniin laulajan omaava Arch Enemy... wau.

Käyttäjän Almasy kuva
Almasy

On se Megadeth vaan niin himputin kova bändi! Eikös kyseinen bändi tehnyt myös Duke Nukemiin aikoinaan biisin, jonka nimi oli ..öh.. Duke Nukem, vai olenko nyt ihan hakoteillä?

Nostoja