Meksikon henkeä ja nettimeemejä uhkuva Guacamelee menestys kehittäjälleen

Meksiloisia teemoja nettimeemeihin ja metroidvaniaan yhdistävä Guacamelee on tehnyt kauppansa. Lisäsisältöä näyttäisikin olevan ainakin siis luvassa.

2.6.2013 11:45

PlayStation 3:lla ja Vitalla toukokuussa nähdystä Guacameleesta kuultaneen vielä tulevaisuudessakin. Pelistä vastanneen DrinkBox Studiosin perustajajäsen Graham Smith on vahvistanut IGN:lle, että kehittäjät ovat olleet tyytyväisiä pelin saamaan vastaanottoon ja suunnittelevatkin siihen parhaillaan lisäsisältöä.

– Olemme erittäin innoissamme pelin saamasta reaktiosta. Se on ollut todella menestyksekäs: jos vertaat sitä aikaisempiin peleihimme, kuten Mutant Blops Attackiin, ovat myynnit olleet todella, todella hyviä. Olemme erittäin iloisia siitä, että olemme päässeet myyntilistojen kärkeen niin Amerikassa kuin Euroopassakin, Smith iloitsee IGN:n haastattelussa.

Varsinaisen jatko-osan tapahtumisesta kehittäjät eivät ole osanneet antaa kuitenkaan vielä varmaa vastausta. Smithin mukaan DrinkBoxilla käydään parhaillaan keskusteluja yhtiön tulevaisuudesta, eikä niinkään mitään suurempaa ole vielä lyöty lukkoon.

Lähde: IGN

Lisää luettavaa