Meksikon henkeä ja nettimeemejä uhkuva Guacamelee menestys kehittäjälleen / Uutiset / pelaaja.fi

Meksikon henkeä ja nettimeemejä uhkuva Guacamelee menestys kehittäjälleen

2.06.2013 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
4

PlayStation 3:lla ja Vitalla toukokuussa nähdystä Guacameleesta kuultaneen vielä tulevaisuudessakin. Pelistä vastanneen DrinkBox Studiosin perustajajäsen Graham Smith on vahvistanut IGN:lle, että kehittäjät ovat olleet tyytyväisiä pelin saamaan vastaanottoon ja suunnittelevatkin siihen parhaillaan lisäsisältöä.

– Olemme erittäin innoissamme pelin saamasta reaktiosta. Se on ollut todella menestyksekäs: jos vertaat sitä aikaisempiin peleihimme, kuten Mutant Blops Attackiin, ovat myynnit olleet todella, todella hyviä. Olemme erittäin iloisia siitä, että olemme päässeet myyntilistojen kärkeen niin Amerikassa kuin Euroopassakin, Smith iloitsee IGN:n haastattelussa.

Varsinaisen jatko-osan tapahtumisesta kehittäjät eivät ole osanneet antaa kuitenkaan vielä varmaa vastausta. Smithin mukaan DrinkBoxilla käydään parhaillaan keskusteluja yhtiön tulevaisuudesta, eikä niinkään mitään suurempaa ole vielä lyöty lukkoon.

Lähde: IGN

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Jonppe kuva
Jonppe

Hyvä että tämmöisten pienempien studioiden pelit myyvät. Eikä sekään ihme, kun tämä kuakamoole maistuu hyvälle !!

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123
Lainaus käyttäjältä Jonppe

Hyvä että tämmöisten pienempien studioiden pelit myyvät. Eikä sekään ihme, kun tämä kuakamoole maistuu hyvälle !!

Ihme ettei Mutants blob attacks maistunut. Mielestäni se oli tosi hyvä, vaikka lyhyt. Tätä en ole kokeillut, mutta kiinnostaa kovasti. Ja tämä ei taida olla niin lyhyt. :)

Käyttäjän Teräskäsine kuva
Teräskäsine

Päähahmo näyttää Optimus Primeltä. :)

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Viime aikoina on alkanut tuntumaan että nykykonsolit (sekä pc) kannattaa omistaa lähinnä näiden pienempien teosten takia: Journey, Guacamelee, Fez, Trials, jne... Listaa saisi tosi pitkäksi etenkin kun alkaisi pc:n indietä muistelemaan. Ihan vasta tulikin uusin Humble Bundle ostettua myös ja Xbox360:n Arcade-kokoelma kasvaa joka kuukausi. Tässä taas minulle yksi syy lisää ostaa PS3. Killzonet ja nämä muut isommat pelit eivät edes niin paljoa kiinnosta, lukuun ottamatta kuitenkin Unchartedeja ja MGS 4:ää.

Nostoja