Mellasta taas Godzillan ja muiden suurhirviöiden hengessä – Terror of Hemasaurus paljastui Turusta / Uutiset / pelaaja.fi

Mellasta taas Godzillan ja muiden suurhirviöiden hengessä – Terror of Hemasaurus paljastui Turusta

5.09.2021 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0
Terror of Hemasaurus, Loren Lemcke, Indie, Rampage, 2D, Midway, King Kong, Godzilla,

Kaupunkien tuhoaminen Godzilla ja King Kongin kaltaisilla suurilla hirviöillä on hypnoottista viihdettä, minkä tajusi aikoinaan varsinkin Midway kolikkopeli Rampage. Jo pidemmän aikaa Rampage-sarja on ollut kuitenkin horroksessa Dwayne Johnsonin tähdittämää kädenlämpöistä elokuvasovitusta lukuunottamatta, joten markkinoilla saattaa hyvinkin olla tilaa arcade-vetoiselle hirviömätölle.

Apajille on nyt suunnistamassa Turussa asusteleva soolokehittäjä Loren Lemcke, joka paljasti loppukesästä selvästi Rampagelta innoitusta saaneen Terror of Hemasauruksen. Peli tarjoaa sivulta kuvattua voimafantasiaa, jossa hallittavakseen voi valita neljä erilaista jättihirviöitä kerrostalojen kumoamiseksi ja yleisen kaaoksen aiheuttamiseksi.

Yksinkään tuhoa ei tarvitse lähteä aiheuttamaan, sillä mukana nähdään paikallinen yhteistyömahdollisuus.

Tekeillä Terror of Hemasaurus on PS5:lle, PS4:lle, Xbox Seriesille, Xbox Onelle, Switchille ja pc:lle ensi vuoden alkua ajatellen. Aiemmin Lemcke on tehnyt vastaavaan retrotyyliin nojaten myös muun muassa jääkiekkopeli Super Blood Hockeyn.

Lähde: Terror of Hemasaurs (kotisivu)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.