Menikö Assassin’s Creed Valhallan loppuratkaisu yli hilseen? Käsikirjoittaja avarsi tarinan mysteerejä

Ubisoft julkaisi tunnin mittaisen keskustelun käsikirjoittaja Darby McDevittin kanssa.

15.3.2021 12:08

Assassin’s Creed -sarja on täynnä tarinallisia kiemuroita, eikä sarjan uusin osa Assassin’s Creed Valhalla ole poikkeus. Viikinkivalloittaja Eivor Varinsdottirin edesottamukset pimeän keskiajan Englannissa saavat tarinan edetessä lukuisia hämmentäviäkin käänteitä, jotka ovatkin herättäneet runsaasti kysymyksiä fanikunnassa.

Nyt kysymyksiin on päätetty vastata monin osin, sillä Ubisoft on julkaissut yli tunnin mittaisen keskustelun pelin narratiivisen ohjaajan ja käsikirjoittajan Darby McDevittin kanssa. Pelin läpäisseille varsin kiintoisa juttutuokio keskittyy nimenomaan tarinan käänteisiin ja taustoihin, joista sarjaa Altaïr- ja Ezio-ajoista asti kynäillyt McDevitt keskustelee varsin avoimesti ja spoilereita säästelemättä. Keskustelun aikana saadaan myös selvennysten ja paljastusten ohella vilauksia pelikäsikirjoittamisen prosesseihin ja kirjoittajien sielunmaisemaan.

Assassin’s Creed Valhallan tarinan olisi tarkoitus jatkua muutaman lisäkampanjan voimin, joista ensimmäisen, Wrath of the Druidsin, pitäisi nykytietojen valossa ilmestyä vielä kevään aikana.

Lisää luettavaa