Meno käy legendaariseksi Pokémon Sunin ja Moonin uudella trailerilla

Pokémon Sun ja Moon ovat saaneet uuden trailerin, joka tuo varsinkin uudet legendaariset Pokémonit parrasvaloon.

2.6.2016 17:06

Marraskuussa julkaistavat uudet Pokémon-pelit Sun ja Moon ovat saaneet tuoreen trailerin. Uuden videon kautta uutuuspelien legendaariset taskuhirviöt Solgaleo ja Lunala ovat päässeet erityisesti nyt julkisuuteen, joskin saadaanpa trailerilla myös pieni vilkaisu esimerkiksi pelien Alola-alueeseen ja sen asukkaisiinkin.

Trailerin julkaisun yhteydessä pelien kotisivuilla on tuotu julkisuuten nyt myös joukko lisäyksityiskohtia tulevista koitoksista. Nettisivut paljastavat Pokémon Sunista ja Moonista löytyvän uudistetun Pokédexin tukevan tällä kertaa esimerkiksi QR-koodien skannausta, minkä voimin pelaajat voivat saada tietokantoihinsa esitietoja taskuhirviöistä, joita nämä eivät ole vielä napanneet tai edes tavanneet.

Nintendo on nyt torstaina lisäksi myös vahvistanut, että Pokémon Sun ja Moon tulevat olemaan kevyesti esillä reilun viikon päässä siintävässä E3-pelitapahtumassa. Aikeena Nintendolla on esitellä pelejä osana 14. kesäkuuta järjestettävää Treehouse Live -verkkolähetystä, jonka alunperin uskoteltiin koostuvan lähinnä vain Zelda-aiheisesta sisällöstä. 15. kesäkuuta Nintendo on esittelemässä samaisessa ohjelmassaan myös pelejä kuten Tokyo Mirage Sessions #FE:ta, Monster Hunter Generationsia, Pokémon Go’ta ja Dragon Quest VII:ää

Lisää luettavaa