Merenalaiset salaisuudet muuttuvat pian entistä hyytävimmiksi – Subnautican ensimmäinen laajennus julkistettiin / Uutiset / pelaaja.fi

Merenalaiset salaisuudet muuttuvat pian entistä hyytävimmiksi – Subnautican ensimmäinen laajennus julkistettiin

31.08.2018 // Kirjoittanut: Joonas Pikkarainen
2

Unknown Worlds on julkistanut merenalaisen selviytymisseikkailu Subnautican ensimmäisen laajennuksen, Below Zeron.

Below Zero käynnistää tekijöiden mukaan uuden luvun Subnautican universumissa ja sijoittuu tutun meriplaneetan entistä hyytävämmälle alueelle emopelin tapahtumien jälkeen. Laajennus toimii itsenäisenä pelinä..

Tekijöiden tarkoituksena on julkaista laajennus lähikuukausien aikana emopelin lailla keskeneräisenä varhaisjulkaisuna, jota laajennetaan sitten säännöllisillä päivityksillä pelaajilta saadun palautteen mukaan.

Alun suunnitelmissa on pysyttäytyä alkuperäisen pelin ydinmekaniikoissa, kuten tukikohdan rakentelussa ja vapaassa tutkimisessa, mutta studio testailee myös kokonaan uusia lisiä. Näistä mainitaan muun muassa lämmitysjärjestelmä sekä juonta edistävät dialogipätkät.

Studio kuitenkin painottaa, että kaikki on vielä varhaisessa vaiheessa, eikä mitään ole lyöty lukkoon, joten suunnitelmat saattavat muuttua early access -periodin aikana.

Subnautica on saatavilla pc:lle ja Xbox Onelle. Peli on myös tulossa PlayStation 4:lle.

Lähde: Unknown Worlds

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Jawk kuva
Jawk

Subnautica on kyllä paras yksinpeli mitä olen tänä vuonna pelannut, joten innolla odotan tätä lisäriä!

Käyttäjän MastaKillah kuva
MastaKillah
Lainaus Jawk

Subnautica on kyllä paras yksinpeli mitä olen tänä vuonna pelannut, joten innolla odotan tätä lisäriä!

Ai onks Subnautica yksinpeli? Olen aina luullut, että tää menee samaan kategoriaan Arkin, Rustin, Forestin, Scumin yms. mp-survivalien kanssa. Eikö tätä voi pelata kaverin kanssa ollenkaan?