Merituuli ja värikkäät maisemat odottavat elokuussa – selviytymisseikkailu Windbound paljastui / Uutiset / pelaaja.fi

Merituuli ja värikkäät maisemat odottavat elokuussa – selviytymisseikkailu Windbound paljastui

5.04.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1
Windbound, Deep Silver, julkaisupäivä 28. elokuuta, 5 Lives Studios, Satellite Reign, Breath of the Wild

Uusi värikylläinen peliseikkailu on paljastunut australialaiskehittäjä 5 Lives Studiosilta. Varsin kiitellyn Satellite Reignin viimeksi tehnyt kehittäjä suuntaa seuraavaksi raikkaaseen meri-ilmastoon Windboundilla, joka on matkalla niin PlayStation 4:lle, Xbox Onelle, Switchille kuin pc:llekin elokuun 28. päivä.

Windboundissa pelaajat löytävät itsensä haaksirikkoutuneena saaristosta, joka satunnaisuuden myötä on jokaisella seikkailukerralla erilainen. Päämääränä saaristossa olisi tietysti selviytyä hengissä että myös tutkiskella siellä piileviä salaisuuksia. Resursseja haalimalla haltuunsa voi saada niin parempia varusteita kuin alati tehostuvia veneitäkin, jotka tarjoavat vähitellen uusia mahdollisuuksia pelimaailman kartoittamiseen.

Windboundin julkaisussa 5 Lives Studiosia avustaa Deep Silver.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Anazooni kuva
Anazooni

Tuleepas vahvat Windwaker-vibat tästä. Siistiä, että pelinkehittäjät ottaa rohkeasti mallia Zelda-sarjan peleistä ja lähtevät kehittämään niitä omiin suuntiinsa. Erilaisten veneiden käyttö näyttää muun toiminnan ohella hienolta. Toivottavasti tässä pääsee itse kustumoimaan veneitä. Tuntuu että tämä tekee Windwakerille sen, minkä Oceanhorn 1 teki 2d-zeldoilla.

Nostoja