Mestarietsivän syntytarina avautuu – Sherlock Holmes Chapter One vahvistui marraskuulle / Uutiset / pelaaja.fi

Mestarietsivän syntytarina avautuu – Sherlock Holmes Chapter One vahvistui marraskuulle

16.09.2021 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1
Chapter One, sherlock holmes, Frogwares, julkaisupäivä, seikkailu

Sherlock Holmes -pelejä jo pidemmään työstänyt ukrainalaiskehittäjä Frogwares on päivännyt seuraavan sarjansa osan. Marraskuun 16. päivä pohdiskeltavaa tarjoilee Sherlock Holmes Chapter One, joka tuodaan alkuun pc:lle, PlayStation 5:lle ja Xbox Seriesille.

PS4- ja Xbox One -versioiden pitäisi tapahtua kotvan verran myöhemmin.

Forgwaresin aiempiin Sherlock-seikkailuihin nähden Chapter Onesta tekee erityisen erikoisen se, että se sijoittuu Sherlock Holmesin nuoruuteen ja kertoo näin ollen mestarietsivän uran eräänlaisen syntytarinan. Tapahtumapaikkana pelissä toimii avoimesti tutkittavissa oleva Välimeren kaupunki, jossa pulmailun ohella luvassa on myös jonkin verran toimintaakin. Se miten äkkiväärästi pelaaja kuitenkin toimii eri tilanteissa vaikuttaa Sherlockin ja tämän nuoruudenystävän Johnin (ei Watsonin) välisen suhteeseen, eli harkintaakin on suositeltavaa käyttää.

Uusin traileri ja pelikuvapätkä Chapter Onesta on nähtävissä alta.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Erik H. kuva
Erik H.

Varaan varmasti Deluxe-painoksen, mutten tiedä vielä Steamistako vai Epicistä. Vanhan Viiltäjä-Jack-pelin koetan myös vielä aloittaa lopetettuani juuri Devil's Daughterin, mutta voisi olla hyvä kokea välissä jotakin iloisempaakin pelisarjaa.