Metal Gear -luoja kiinnostunut jatkamaan yhteistyötä Platinum Gamesin kanssa

Yhteistyö Kojima Productionsin sekä Platinum Gamesin kanssa voi jatkua vielä tulevaisuudessakin.

2.9.2012 14:42

Räväkkään toimintaan luottavan Metal Gear Rising: Revengeancen ei tarvitse välttämättä olla Platinum Gamesin viimeinen Metal Gear -peli. Suomen aikaan viime yönä Pax Prime -tapahtumassa järjestetyssä paneelikeskustelussaan pelisarjan luoja Hideo Kojima totesi, että mikäli Rising otetaan hyvin vastaan, työskentelisi hän mielellään juurikin Osakan pelitaitureiden kanssa myös jatko-osan parissa.

Yhteistyö Kojima Productionsin sekä Platinumin kanssa on tähän asti ollut ilmeisesti varsin värikäs. Revengeancen luova tuottaja Yuji Korekado ilmaisi hiljattain Edge-lehdelle, että itsenäisyyteen tottuneet pelistudiot ottavat päätöksiä tehdessään yhteen tämän tästä. Kehittäjät ovat joutuneet muassa sulkemaan pelin käsikirjoittajan ja ohjaajan tunneiksi yhteen tilaan, jotta he voisivat löytää yhteisymmärryksen asioihin.

Ilmeisesti kyseessä ei kuitenkaan ole millään tavalla merkki yhteistyön ongelmallista. Korekado itse ainakin kokee, että tiukat keskustelut ovat vain muovanneet pelistä aina vain paremman.

Paneelissaan Kojima heitti ilmoille myös ajatuksiaan siitä, mitä hän haluaisi erityisesti vielä Metal Gearin kanssa tehdä. Yhtenä suosikkisuuntauksistaan hän nosti esiin Metal Gearin pääsarjaan kuuluvan pelin, jota tähdittäisi Big Bossin opettajana toiminut The Boss.

Ilmeisesti yleisö otti idean varsin hyvin vastaan.

Samaisessa paneelissa Kojima paljasti ensimmäistä kertaa julkisesti pelikuvaa Metal Gear Solid: Ground Zeroesista. Lisää aiheesta voi lukea tästä.

Metal Gear Rising: Revengeance nähdään sekä Xbox 360:llä että PlayStation 3:lla helmikuun 21. päivä.

Lähde: Eurogamer, Edge

Lisää luettavaa