Metal Gear, Metal Gear Solid ja Metal Gear Solid 2: Substance uudelleenjulkaistiin pc:lle – Castlevaniaa ja Contraa myös tarjolla / Uutiset / pelaaja.fi

Metal Gear, Metal Gear Solid ja Metal Gear Solid 2: Substance uudelleenjulkaistiin pc:lle – Castlevaniaa ja Contraa myös tarjolla

25.09.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
8
Metal Gear, Metal Gear Solid, Metal Gear Solid 2, Substance, mgs, Konami, GOG

Hiippailupeliklassikot Metal Gear, Metal Gear Solid ja Metal Gear Solid 2: Substance ovat saaneet uusiojulkaisun pc:llä GOG-kauppapaikan kautta.

– Restauroituamme sellaisia klassikoita kuin Blade Runnerin ja Diablon, tuomme teille nyt muutamia parhaimpia Konami-klassikoita versioina, jotka ovat täysin pelattavissa moderneilla tietokoneilla, GOG-kauppapaikalla kerrotaan.

Peleistä ensimmäiselle Metal Gearille kertyy hintaa kuusi euroa, kun taas Metal Gear Solid ja Metal Gear Solid 2: Substance kustantavat molemmat kymmenen euroa kappale. Metal Gear Solid  pitää sen vanhan pc-julkaisun tavoin sisällään valmiiksi ylimääräiset VR-erikoistehtävät ja monipuolistetun tuen ensimmäisen persoonan näkökulmalle.

Myös alkujaan vuonna 2002 pc:lle julkaistu kokoelmapaketti Konami Collector's Series: Castlevania & Contra on saapunut GOGiin kuuden euron pakettina. Se pitää sisällään niin kolme ensimmäistä Nintendo Entertainment Systemia Castlevania-seikkailua kuin kaksi ensimmäistä Contra-räiskintää. Pelit on nähty viimeksi pc:llä osana viime vuotisia Konami Anniversary -paketteja.

Lähde: GOG

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän kokkobill kuva
kokkobill

Jaa. Onkohan näihin lisätty tuki ohjaimelle? Ainakin mgs2 pc kontrollit oli aivan perseestä.

Käyttäjän Riepu kuva
Riepu
Lainaus kokkobill

Jaa. Onkohan näihin lisätty tuki ohjaimelle? Ainakin mgs2 pc kontrollit oli aivan perseestä.

Jonkinlaisessa muodossa nyt ainakin. MGS:n ja MGS2:n kohdalla on seuraavanlainen huomautus.

"Most of the popular PC controllers are supported, however, trigger buttons are not possible to bind for XBOX 360 and XBOX One controllers. "

MGS2:n kohdalla huomautetaan vielä erikseen, ettei PS4-ohjainta tueta ainakaan oletuksena.

Käyttäjän Galactus kuva
Galactus

Nämä on varmaan ne ykkösen ja kakosen vanhat pc-versiot. Pitää ostaa joskus.

Käyttäjän kokkobill kuva
kokkobill

Eikös melkein kaikki käytä juuri xbone ja 360 ohjainta?loput sitten ps4, nswpro ja höyryohjainta.. Ja eikös nuo kaikki kuulu siihen "yleisimmät pc ohjaimet" kööriin.
Vai tarkoitetaanko noilla sillon back in the day käytössä olleita ohjaimi?

Lainaus Riepu

[quote="kokkobill"]Jaa. Onkohan näihin lisätty tuki ohjaimelle? Ainakin mgs2 pc kontrollit oli aivan perseestä.[/quote]Jonkinlaisessa muodossa nyt ainakin. MGS:n ja MGS2:n kohdalla on seuraavanlainen huomautus.

"Most of the popular PC controllers are supported, however, trigger buttons are not possible to bind for XBOX 360 and XBOX One controllers. "

MGS2:n kohdalla huomautetaan vielä erikseen, ettei PS4-ohjainta tueta ainakaan oletuksena.

Käyttäjän Ananaz kuva
Ananaz

Ei nyt ihan sitä mitä olisi toivonut, mutta hyvä, että pelit ovat edes vähän paremmin saatavilla nykyään. MGS2:n pelaaminen käytännössä vaatii V's Fix -fanikorjauksen ollakseen pelattava. (https://github.com/VFansss/mgs2-v-s-fix/wiki)

Käyttäjän Ervo kuva
Ervo

You must be Ames.

Käyttäjän Unluckymonster kuva
Unluckymonster

Täytyy pidätellä kukkaroa piilossa hetkeen josko snakea ilmestyisi switchille niin pelaisin nämä pelit sillä.

Käyttäjän Kille kuva
Kille

Tuli muutama vuosi sitten hinku pelata näitä, mutta huomasinkin ettei ollut Steamissä. Boxilla ei jostain syystä tehnyt mieli pelata, vaikka omistankin Solid kakkosen, kolmosen ja Peace Walkerin, ja ovat taaksepäin yhteensopivia. Täytyy odotella varmaan aleja. Mitä GOGista käyttäjäarvioita katselin, niin ovat alkuperäisiä PC-porttauksia. Ensimmäinen Solid kyllä menisi, kun ei ole tullut pelattua sitten Gamecuben ja Twin Snakesin. Miksei myös ensimmäinen nostalgiafiilareissa.

Nostoja