Metal Gear Online kasvaa uusilla kartoilla ja Quietin tuella – uusia kuvia julki / Uutiset / pelaaja.fi

Metal Gear Online kasvaa uusilla kartoilla ja Quietin tuella – uusia kuvia julki

30.01.2016 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

Konami on vahvistanut uuden satsin Metal Gear Onlinea varten valmistelemaansa lisäsisältöä.

Tulevan maaliskuun aikana Metal Gear Online on laajenemassa niin kolmella uudella kartalla kuin myös Appeal Actionsiksi kutsuilla eleanimaatioimilla. Uudet kartat ovat Rust Palace, Coral Complex ja Azure Mountain, jotka kukin ovat ainakin visuaalisesti kohtalaisen tuttuja ilmestyksiä kaikille Metal Gear Solid V: The Phantom Painia pelanneille.

Uuden lisäsisällön saapumisen myötä Quiet liittyy samalla myös Metal Gear Onlinen uniikkien hahmojen valikoimaan. Uniikit hahmot ovat erikoistaistelijoita, joita pelaajat pääsevät hyödyntämään satunnaisesti verkko-otteluissaan.

Varmaa ei vielä ole, onko Konami ujuttamassa jonkinlaista hintalappua lisäsisältöön, vai saadaanko kaikki mahdollinen kokeiltavaksi ilmaiseksi. Lisätietoja tämän asian suhteen saataneen ilmeisesti ensi viikolla.

Lähde: Metal Gear Online (Twitter)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt

Jos MGS5 tulis joskus Plussasta, niin platinaa vois yrittää. Muuten ei nappaa, koska kuitenkin kuukauden peliä jauhoin, ennen kuin raskin vaihtoon viedä. Mikäpä siinä kun kaikki muu pelistä on nähty, niin voi yrittää niitä loppuja virtuaalisia tavoitteita. Trophy hunting elite (loistava PS4 -yhteisö.)