Metal Gear Online saapuu vihdoin pc:lle / Uutiset / pelaaja.fi

Metal Gear Online saapuu vihdoin pc:lle

12.01.2016 // Kirjoittanut: Johanna Puustinen
3
Metal Gear Online saapuu vihdoin pc:lle

Metal Gear Solid V: The Phantom Painin verkkopelipuoli rantautuu vihdoin myös pc:lle.

Konsoleilla jo kolmisen kuukautta pyörinyt Metal Gear Online tekee huomenna viimein debyyttinsä pc:llä. Ilouutisista ilmoitettiin suorana Konamin eilisessä Metal Gear Online -lähetyksessä Twitchissä.

Verkkopelin beetatesti pyörähtää käyntiin näillä näkymin huomenna noin aamukahdeksalta Suomen aikaa. Konami kuitenkin varoittaa Steamissa, että luvattu alkuajankohta saattaa lipsua teknisistä syistä tunnilla tai kahdella. Kaikki Metal Gear Solid V:n omistajat voivat ilmoittautua mukaan beetaan pelin kautta.

Lyhyessä lähetyksessä esiteltiin myös muutamia uusia lisäsisältötärppejä Metal Gear Onlinea varten. Ruudulla vilahtivat muun muassa uusi veitsi ja pääpelin Mother Basea muistuttava, toistaiseksi nimetön uusi kartta.

Lähde: Steam, Polygon, IGN

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Oskulock kuva
Oskulock

Jee. :D

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Oli aika laimea tämä. Ymmärrän toki jos joku innostuu ja pelailee tätä mutta ei kyllä itseeni iskenyt. Isoin ongelma oli se, että kukaan muu ei tuntunut edes tajuavan mitä piti tehdä ja itse sen takia turhautui. Samalla tosin oli melkeinpä koko ajan parhaiden joukossa ja muutenkin hommassa tuntui olevan hyvä alusta lähtien. Nykyisin lienee jo pelaajat päässeet paremmin mukaan tuohon, joten saisi varmaan kunnolla selkäänsä jos menisi uudestaan testailemaan. Ei tuo varmaan silti innostaisi vaikka olisikin kaikki älynneet mitä oli tarkoitus tehdä.

Käyttäjän Tp Hl Nepu kuva
Tp Hl Nepu

Tätä olikin jo odotettu hetki. En kyllä tiiä et innostaako pelata paljonkin mutta pääseepähän kokeilemaan ja ehkä tappaa pari tuntia.

Nostoja