Metal Gear Rising -kehittäjältä arvostettuun tv-sarjaan perustuva peli / Uutiset / pelaaja.fi

Metal Gear Rising -kehittäjältä arvostettuun tv-sarjaan perustuva peli

25.06.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
13

Metal Gear Risingista ja Bayonettasta tuttu Platinum Games on ryhtynyt yhteistyöhön Activisionin kanssa, viihdesivusto IGN raportoi. Diilin myötä syksyllä kauppoihin on saapumassa suosittuun The Legend of Korra -animaatiosarjaan perustuva ladattava kolmannen persoonan toimintapeli.

Peli on sijoittumassa ajallisesti The Legend of Korran toisen ja kolmannen tuotantokauden väliin, ja sitä on käsikirjoittamassa animaatiosarjastakin tuttu Tim Hendricks. Peli on kehitteillä niin PlayStation 4:lle, PlayStation 3:lle, Xbox Onelle, Xbox 360:lle kuin myös pc:lle.

Kyseessä on toinen Korra-aiheinen peli, jota Activision valmistelee paraikaa markkinoille. Toinen kehitteillä oleva tuotos on Webfoot Technologiesin työstämä vuoropohjainen strategiapeli 3DS:lle.

The Legend of Korran ohella Platinum Gamesin tiedetään valmistelevan parhaillaan sekä Bayonetta 2:ta Wii U:lle että myös Scaleboundia Xbox Onelle.

Lähde: IGN

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän JNyknn kuva
JNyknn

En odottelisi liikoja. Kehittäjänä toimii kokenut studio, mutta hieman epäilyttää, antaako Activision Platinum Gamesille tarpeeksi aikaa kehittää tuotostaan, vai yritetäänkö se puskea höyryävänä lisenssiläjänä mahdollisimman nopeasti markkinoille.

Muuten, en ole koskaan kuullut koko Korrasta...

Käyttäjän JiiiHaad kuva
JiiiHaad

Odotukset on kovat kun kuulee nimen Platinum Games. Vauhdikasta ja nautittavaa menoa ilmeisesti luvassa.
Edelliset suosikkipelit firmalta: Bayonetta, Vanquish ja Metal Gear Rising.

Käyttäjän VillNess kuva
VillNess
Lainaus käyttäjältä JNyknn

En odottelisi liikoja. Kehittäjänä toimii kokenut studio, mutta hieman epäilyttää, antaako Activision Platinum Gamesille tarpeeksi aikaa kehittää tuotostaan, vai yritetäänkö se puskea höyryävänä lisenssiläjänä mahdollisimman nopeasti markkinoille.

Muuten, en ole koskaan kuullut koko Korrasta...

Avatar the last airbender? se kalju tyyppi jolla on sininen nuolitatuointi. Tää korra on kait se seuraava päähenkilö tai jotain

Käyttäjän erakko kuva
erakko

Innostuisin jos Korraa olisin katsonut. The Last Airbender tuli katsottua Netflixistä ja kyseessä ehdottomasti yksi parhaimmista länsimaisista animaatiosarjoista. Platinum Gamesin käsissä tästä pelistä voi tulla ihan hauska.

Käyttäjän YritaEdes kuva
YritaEdes

No tällä on varmasti vain kaksi vaihtoehtoista lopputulosta: Joko peli on laadullisesti samalla tasolla kuin animaatiosarja tai sitten laatu on samaa tasoa kuin M. Night. Shamalalalalaan liveaction leffan tasolla.

Käyttäjän henkka007 kuva
henkka007

Korra mikä? Koskaan en ole kuulut kyseisestä sarjasta ja jää peli ostamatta :).

Käyttäjän Teräskäsine kuva
Teräskäsine

Ei sano minullekaan mitään tämä Korro. Näyttää perustympeältä lastenohjelmalta, josta syystä odotukset eivät ole kovin korkealla. Se että peli julkaistaan vanhoillekin alustoille pistää huolehtimaan.

Käyttäjän Muksu kuva
Muksu

Jengin tietämys yhdestä kaikkien aikojen parhaasta animaatiosarjasta (ja sen jatkosarjasta) aiheuttaa ahdistusta. Platinum ei ole koskaan tehnyt sysipaskaa peliä, joten mielenkiinnolla odottelen mitä saavat nyt aikaan.

Käyttäjän TheCpp0 kuva
TheCpp0 (ei varmistettu)

Legend of Korrasta molemmat tuotantokaudet, ja varmasti myös tuleva 3. kausi, on todella makiaa katsottavaa. Sen takia kuumottaakin ja kovasti, toivottavasti eivät sössi siellä. . . Joka tapauksessa, jos tykkäsi jo Aangista, tykkää myös Korrasta.

Edit: Muksua lainaten, muaki häirittee kyllä harvinaisen paljon ettei monikaan ole edes KUULLUT tästä :D

Käyttäjän Mavors kuva
Mavors

Harmi että peli tulee Korrasta eikä Aangista. Korra ei nimittäin ole lähellekään yhtä hyvä kun ensimmäinen sarja.

Nostoja