Metal Gear Solid V: The Phantom Pain vahvistettiin virallisesti – traileri julki (päivitetty)

Ground Zeroes ja The Phantom Pain muodostavat Metal Gear Solid V:n. Trailerissa piisaa monenmoista nähtävää.

28.3.2013 21:45

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain on Hideo Kojiman seuraava peli. Game Developers Conference -tapahtumassa järjestetyssä Fox Engine -pelimoottoriin keskittyvässä tilaisuudessaan hiippailusarjan luoja paljasti pelin sekä uudella trailerilla että pc:llä pyörivällä demolla.

Julkistuksen myötä muutamiin mielenkiintoisiin kysymyksiin saatiin viimein vastaus. Pelistä näytetty pelidemo sisälsi materiaalia joulukuussa julkistetusta mysteeriteos The Phantom Painista, kun taas nähty traileri toi mukaan myös otteita Metal Gear Solid: Ground Zeroesista uuden materiaalian ohella. Muun muassa mestari Miller päästiin näkemään koomaan joutuneen Big Bossin vierellä sairaalatiloissa.

Kojima vahvistikin trailerin ja demon välissä, että Ground Zeroes ja The Phantom Pain muodostavat yhteisvoimin varsinaisen Metal Gear Solid V -pelin.

Snaken vakioäänenä toiminutta David Hayteria ei ilmeisesti kuitenkaan kuultu missään vaiheessa, vaikka Big Boss pääsikin jo vähän esittelyissä puhisemaan. Kummastusta tämä on herättänyt erityisesti siksi, että Millerin ääni sen sijaan kuulosti vanhalta tutulta Robin Atkins Downesilta.

Traileri saataneen kaikkien nähtäville piakkoin mahdollisten lisäinfojen kera. Ikävä kyllä tapahtumaa näyttänyt live-video temppuilee parhaillaan. Varmaa sentään jo on, että Metal Gear Solid V:n pitäisi kokonaisuudessaan olla pääasiassa avoimen maailman peli.

Päivitämme uutista, jos uusia tietoja satelee.

Päivitys kello 21.36: Ohessa virallinen traileri Konamin julkaisemana. Kuten peliin kuuluvan Ground Zeroesin kohdalla aikoinaan, myös Metal Gear Solid V:n videon lopussa on alustojen osalta maininta vain PlayStation 3:sta sekä Xbox 360:stä.

Päivitys 28.3 kello 22.11: Peliblogit Joystiq ja Siliconera raportoivat saaneensa Konamin edustajalta tiedon, että Metal Gear Solid: Ground Zeroes ja Metal Gear Solid V: The Phantom Pain olisivat sittenkin vielä erillisiä pelejä. Julkisesti Konami ei ole kuitenkaan antanut vielä selvää vastausta asiaan. Ainakin CVG raportoi saaneensa vielä torstaina Kojima Productionsin edustajalta jälleen vain tulkinnanvaraisen mainninan siitä, kuinka Ground Zeroes ja The Phantom Pain muodostavat Metal Gear Solid 5:n.

Yllä olevaan galleriaan on lisätty läjä kuvia julkistetusta pelistä.

Lisää luettavaa