Metal Gear Solid Δ: Snake Eater hyödyntää alkuperäisen pelin ääninäyttelyä / Uutiset / pelaaja.fi

Metal Gear Solid Δ: Snake Eater hyödyntää alkuperäisen pelin ääninäyttelyä

1.06.2023 // Kirjoittanut: Toimitus
2

Metal Gear Solid Δ: Snake Eateristä on paljastettu uusia tietoja.

Viime viikolla julkistetun Metal Gear Solid 3: Snake Eaterin uusioversion julkaisija Konami kertoi alun perin, että uusioversiossa kuultaisiin alkuperäisen pelin ääninäyttelijöitä. Nyt julkaisija on tarkentanut aiempia kommenttejaan Metal Gear Solid Δ:n ääninäyttelijöiden työstä.

Konamin edustaja Tommy Williams on kommentoinut asiaa The Verge -julkaisulle. Williamsin mukaan uusi julkaisu hyödyntää alkuperäistä peliä äänitettyjä repliikkejä sellaisenaan, eli Metal Gear Solid Δ:aa varten ei näin tehdä uusia äänityksiä.

Virtuosin kehittämän Metal Gear Solid Δ: Snake Eaterin on kerrottu kuitenkin saavan joukon teknisiä uudistuksia esimerkiksi päivitetyn graafisen ilmeen muodossa. Tarkkoja yksityiskohtia uusioversion sisältämistä muutoksista ei kuitenkaan ole vielä vahvistettu. 

Lähde: The Verge

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän JMNyyssonen91 kuva
JMNyyssonen91

Eli peli joutuu noudattamaan aikalailla tarkasti alkuperäistä. RE tasoista remakea ei siis tarvitse odottaa.

Käyttäjän Plompo kuva
Plompo

No, japaninkielisistä ääninäyttelijöistä muutama on jo siirtynyt ajasta ikuisuuteen, varmaan pari enkunkielisistäkin. On kuitenkin kunnioittavinta ja järkevintä säilyttää heidän työnsä ennallaan kuin lähteä tekemään kaikkea uusiksi.