Metal Gear Solid -leffa myötätuulessa - Ohjaaja melkoinen yllätys / Uutiset / pelaaja.fi

Metal Gear Solid -leffa myötätuulessa - Ohjaaja melkoinen yllätys

5.06.2014 // Kirjoittanut: Jarkko Fräntilä
6

Metal Gear Solid -leffasta on kuultu huhuja vuosikausien ajan. Nyt projekti on ottanut jälleen uuden askeleen kohti toteutumista.

Uutisointien mukaan leffan ohjaajaksi olisi suunnitteilla Jordan Voght-Roberts. Voght-Robertsin tunnetuin työ on vuonna 2013 ilmestynyt indiedraama The Kings of Summer.

Elokuvan tuottajiksi on varmistunut Spider-Manin tuottaja Avi Arad ja Sony Pictures.

Metal Gear Solid -pelisarjan isä Hideo Kojima kertoi aikoinaan haluavansa nähdä Solid Snaken roolissa Wolverinena vakuttaneen Hugh Jackmanin. Myöhemmin Kojima kuitenkin sanoi hauavansa nähdä Solid Snaken roolissa jonkun tuntemattomamman näyttelijän.

Lähde: Deadline.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Lordo kuva
Lordo

Tähän tulee vielä muutos... monta kertaa. Nämä projektit mitkä ei varsinaisesti ole ohjaajan päästä tai käsialaa tulee varmistumaan pikkusen ennen kun kuvaukset alkaa.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Hugh Jackman ilman paitaa tässä nyt vielä tarvitaankin! Siinä tapauksessa kyseinen flikki jää tässä huushollissa katsomatta.

Käyttäjän Speedy kuva
Speedy

No itse en haluis että tästä ees tehtäis leffaa ku ei se voi oikein tuoda mitään hyvää enää näin elokuvamaisiin peleihin, mutta jos leffa tehtäis niin ei hugh jackman nyt loppujen lopuks huono vaihtoehto olis välttämättä nyt ainakaan ku richard dean andersson ja kurt russel on liian vanhoja. Nathan fillion ja bruce campbell nyt vois näytellä vaikka wonder womania koska ne on pelkkää kultaa joka roolissa.:P

Käyttäjän Ellipsis kuva
Ellipsis

Vaikka MGS on meikäläiselle erittäin rakas, en silti halua siitä leffaa...ainakaan tässä muodossa. Joku animaatio minisarja kelpais paremmin.

Käyttäjän zappah kuva
zappah
Lainaus käyttäjältä Ellipsis

Vaikka MGS on meikäläiselle erittäin rakas, en silti halua siitä leffaa...ainakaan tässä muodossa. Joku animaatio minisarja kelpais paremmin.

No katso playthrough vaikka MGS4:sta.

Käyttäjän Speedy kuva
Speedy

Supernatural sarjan dean winchester muuten sopis kanssa erinomasesti snakeks.:D Tajusin vaan ku just seuraan 9 tuotantokautta.