Metal Gear Solid V ei ole pelkkää hiippailua – näin rakennat oman armeijasi

Konami on tarjonnut Gamescom-messuilla kattavan silmäyksen Metal Gear Solid V:n Mother Base -tukikohdan hallinnointiin. Myös uusi yleistraileri julkaistiin samalla.

6.8.2015 16:16

Konami on paljastanut Saksan Gamescom-messujen myötä uuden satsin videomateriaalia Metal Gear Solid V: The Phantom Painista. Uusista videoista toinen toimii eräänlaisena pelin yleistrailerina, kun taas toinen tarjoaa peräti puolen tunnin pituisen katsauksen pelin Mother Base -tukikohdan hallinnointiin.

Videot eivät enää niinkää pursua uutta informaatiota, mutta erityisesti oheinen Mother Base -pätkä voi auttaa monia ymmärtämään paremmin tukikohdan roolia The Phantom Painissa. Esille videolla nostetaan esimerkiksi niin tukikohdan rakentamiseen liittyviä toimenpiteitä kuin myös etuja, joita hyvin varustettu Mother Base voi tuoda mukanaan.

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain julkaistaan PlayStation 4:lle, Xbox Onelle, PlayStation 3:lle, Xbox 360:lle ja pc:lle 1. syyskuuta. Huomioida tosin kannattaa, että pelin Metal Gear Online -osuus lisätään siihen jälkikäteen.

Lisää luettavaa