Metal Gear Solid V ei ole pelkkää hiippailua – näin rakennat oman armeijasi / Uutiset / pelaaja.fi

Metal Gear Solid V ei ole pelkkää hiippailua – näin rakennat oman armeijasi

6.08.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
7

Konami on paljastanut Saksan Gamescom-messujen myötä uuden satsin videomateriaalia Metal Gear Solid V: The Phantom Painista. Uusista videoista toinen toimii eräänlaisena pelin yleistrailerina, kun taas toinen tarjoaa peräti puolen tunnin pituisen katsauksen pelin Mother Base -tukikohdan hallinnointiin.

Videot eivät enää niinkää pursua uutta informaatiota, mutta erityisesti oheinen Mother Base -pätkä voi auttaa monia ymmärtämään paremmin tukikohdan roolia The Phantom Painissa. Esille videolla nostetaan esimerkiksi niin tukikohdan rakentamiseen liittyviä toimenpiteitä kuin myös etuja, joita hyvin varustettu Mother Base voi tuoda mukanaan.

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain julkaistaan PlayStation 4:lle, Xbox Onelle, PlayStation 3:lle, Xbox 360:lle ja pc:lle 1. syyskuuta. Huomioida tosin kannattaa, että pelin Metal Gear Online -osuus lisätään siihen jälkikäteen.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Galactus kuva
Galactus

Näyttää hyvältä mutta aina näitä videoita katsoessa ärsyttää Kojiman ja Konamin tilanne. Ei tekisi mieli antaa Konamille rahoja mutta kyllä Metal Gear-peli pitää ostaa.

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt

Muistaakseni esiosan mukana tullut lisäsisältöextra (kuponki) koskee juuri ton pääpelin Mother Base tilaa. Varmassa tallessa on.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Onko muuten Ground Zeroesista tuotavissa jotain ekstraa pääpeliin? Plussasta tuon sai mutta olen jo pelannut puhki X360:llä aikoinaan niin en jaksa muuten vain tuota jauhaa uusiksi.

Käyttäjän SpanSpider kuva
SpanSpider
Lainaus käyttäjältä zappah

Onko muuten Ground Zeroesista tuotavissa jotain ekstraa pääpeliin? Plussasta tuon sai mutta olen jo pelannut puhki X360:llä aikoinaan niin en jaksa muuten vain tuota jauhaa uusiksi.

Ei taida olla kuin se kuponki joka tuli levyversion kanssa. ''Download Exclusive items for MGSV:TPP upon its future release, only aivalable to owners of MGSV:GZ.''

Käyttäjän flimplay kuva
flimplay

Ihan kiva joo mutta alkaa näissä avoimen maailman peleissä olla jo vähän liikaa kaikkea. Välillä jopa ehkä kaipais sellaista vähän tiukempaa ja lineaarisempaa peliä. Kun on vaihtoehtoja miljoona ja tuonne Mother Baseiinkin on ns. pakko aina välillä mennä pyörimään niin ei aina jaksa. Puhumattakaan että voi valita rakennusten värit jne. ihan turhaa hommaa. Okei osan voi skippaa mutta silti ihan typerää valita jotain rakennusten värejä. Ei ihan KAIKEN tarvi olla pelaajan muokattavissa.

Käyttäjän gurgi kuva
gurgi

Vanhana "MGS-fanina" MGS 4 oli itselle niin suuri pettymys, etten ole MGS V:stä ollut hypettynyt enkä ole pelin materiaalia katsellut. Nyt kun tuon tuoreen trailerin katsoin, niin alkoi peli yllättäen kuumotella(tuli MGS 3:n kaltaiset ja aikaiset hype vibat). Vielä kun on avoin pelimaailma, niin tuskin tullaan kärsimään surkeasta nelosen kaltaisesta peli/välivideo ratiosta. Kesälomakin sattuu ajoittumaan mukavasti juuri julkaisun aikaan, joten kyllä sitten kelpaa "sniikkailla" menemään.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Taas tämänkin videon jälkeen tuli fiilis, että muut devit ei edes yritä.