Metal Gear Solid V: The Phantom Pain menettää verkko-ominaisuutensa vanhemmilla konsoleilla / Uutiset / pelaaja.fi

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain menettää verkko-ominaisuutensa vanhemmilla konsoleilla

1.09.2021 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0
Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, Metal Gear Solid V, The Phantom Pain, Metal Gear Online, MGO, MGS, Metal Gear, Konami, palvelin, nettipeli

Metal Gear Solid V: The Phantom Painin verkkoelämä saapuu hiljalleen päätökseensä PlayStation 3:lla ja Xbox 360:llä. Konami on ilmoittanut, että vanhemmilla konsoleilla pelin palvelintoiminta lakkautetaan ensi vuonna 31. toukokuuta.

Palvelinten sulku tarkoittaa loppua sekä The Phantom Pain -pääpelin verkko-ominaisuuksille että siitä erilliselle Metal Gear Online -verkkopuolelle.  Pääpeli pysyy pelattavissa jatkossa toki offline-tilassa.

Jo nyt sulkutoimet näkyvät siinä, ettei pelissä voi tehdä enää pelin sisäisiä ostoksia. Marraskuun lopulla Metal Gear Online -puolta koskevan lisäsisällön myynti lakkaa sekin. Konami lopettaa 1. maaliskuuta myös PS3- ja Xbox 360 -versioiden jakelemisen.

Vuonna 2015 julkaistu The Phantom Pain on yhä saatavilla myös pc:lle, PlayStation 4:lle sekä Xbox Onelle. Näihin versioihin sulkutoimilla ei näyttäisi olevan vaikutusta.

Lähde: Konami

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.