Metal Gear Solid V:n palvelimet päivitettiin, ongelmat edelleen mahdollisia / Uutiset / pelaaja.fi

Metal Gear Solid V:n palvelimet päivitettiin, ongelmat edelleen mahdollisia

7.09.2015 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
8
Metal Gear Solid V:n palvelimet huollettiin, ongelmat edelleen mahdollisia

Viime viikolla julkaistun Metal Gear Solid V: The Phantom Painin verkko-ongelmia on pyritty ratkaisemaan palvelinpäivityksellä, julkaisija Konami kertoo.

Konamin mukaan Metal Gear Solid V: The Phantom Painin verkkopalveluiden tulisi toimia normaalisti kaikilla alustoilla, mutta yhtiö ei vielä lupaa verkko-ominaisuuksien toimivan tädellä teholla. Konami kertoo pyrkineensä päivityksen ohella rajoittamaan palvelinten kuormitusta, mikä voi johtaa viiveisiin tiettyjen muutosten tekemisessä. Yhtiön tiedotteessa todetaan myös, että Metal Gear Solid V:n verkko-palveluihin kirjautumisessa voi edelleen ilmetä ongelmia.

Pelaajien mukaan Metal Gear Solid V:n verkkopalvelut toimivat päivityksestä huolimatta takkuisesti. Esimerkiksi NeoGAF-keskustelupalstalla MGS V:n verkko-ongelmia puivassa viestiketjussa lukuisat käyttäjät kertovat jatkuvista yhteysongelmista pelin verkkotoimintojen kanssa. Konami kertoo jakavansa palvelinten tilaa koskevia ajantasaisia päivityksiä japaninkielisellä Twitter-tilillään sekä verkko-sivustollaan.

Lähde: GameInformer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän SilentHill kuva
SilentHill

Jospa Ground Zeroesin datan saisi tässä lähiaikoina ladattua

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt

Tosiaan offlinessahan tuo on näyttänyt koko ajan olevan. Luulin että se puoli ei toimi vielä kellään? Silti, ei ois ollu tarvettakaan, koska pelattavaa pelissä kuitenkin riittää. Kuitenkin pelin avoin maailma tuntuu jotenkin köyhältä, koska siellä ei oo sotilaiden lisäksi mitään muuta kuin satunnaiset eläimet. Tosin eihän se mikään GTA olekaan, mut kolho tunne saattaa etäännyttää joitain pelaajia. Oma mielenkiinto saattaa lopahtaa kunhan päätehtävät loppuvat. Olenkin suorittanut pelissä paljon kaikkea muuta, jotta tuo tilanne ei olisi niin pian edessä. Peli on kuitenkin todellinen laatutapaus !!!

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Jatkuvasti tulee kyllä ilmoitusta että on pudonnut yhteys. Kyllä silti olen tainnut joka päivä saada ne päivittäiset bonukset tai ehkä kerran taisi jäädä tulematta. Muutenpa tuo koko online-puoli ei ole kiinnostanut kun peli itsessään on sen verran kiinnostava että ehtii sitä puolta katsella myöhemminkin.

Lainaus käyttäjältä onnistunyt

Kuitenkin pelin avoin maailma tuntuu jotenkin köyhältä, koska siellä ei oo sotilaiden lisäksi mitään muuta kuin satunnaiset eläimet.

No tuskin nuo tapahtumapaikat oikeastikaan mitään metropoleja ovat täynnä ihmisiä sun muuta vilinää. Toki, peleissä aina vähän eri juttu mutta olisi se minusta typerää jos tuolla jotain tyyppejä harhailisi ja viholliset saavatkin pysyä tukikohdissaan tai korkeintaan teitä pitkin kulkemassa. Ainoa ärsytys on pitkät välimatkat tyhjähkössä maailmassa.

Lainaus käyttäjältä onnistunyt

Oma mielenkiinto saattaa lopahtaa kunhan päätehtävät loppuvat. Olenkin suorittanut pelissä paljon kaikkea muuta, jotta tuo tilanne ei olisi niin pian edessä.

Sivutehtävät vain harmittavasti ovat samasta puusta veistettyjä. Tätä alleviivaa vielä se että jopa nimet ovat samoja ja vain järjestysnumero perässä muuttuu: "Save hostage 1... 2... 3..."

No, uskon että juonessakin on silti tekemistä riittämiin ja miksipä tuosta ekstrasta valittamaan vaikka onkin geneerisen oloista settiä.

Käyttäjän Ellipsis kuva
Ellipsis

Olen yllätynyt että on toiminut edes noin hyvin.

Joo tehtävät toistavat itseään, mutta se monipuolisuus tulee siitä mahdollisuuksien määrästä kun teet niitä. Älkää odottako juonitehtäviltä mitään erikoista. Ainoa ero sivutehtäviin on se mahdollinen cutscene kesken tai jälkeen tehtävän.

Käyttäjän rautahuilu kuva
rautahuilu

Osaako kukaan kertoa mitkä osat kannattaa pelata ennen MGSvitosta olen jo pelannut ykkösen, kakkosen ja nyt pelaan kolmatta ja ground zeroa.

Pitänee varmaan aloittaa kolmonen uudestaan hardilla kun european extreme tuntuu vähän turhankin vaikealta, tehty ilmeisesti jo pelin pelanneille.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Itse olen ottanut päivittäiset bonukset day one asti ja sitten suosista offline. Toimii iDroikin paljon vikkelämmin offline tilassa. Day zero on ainut päivä, kun en saamit yhteyttä servereihin olenkaan, mutta sen ymmärtää kun peliä ei oltu vielä edes julkaistu.

Käyttäjän Markka1 kuva
Markka1
Lainaus käyttäjältä rautahuilu

Osaako kukaan kertoa mitkä osat kannattaa pelata ennen MGSvitosta olen jo pelannut ykkösen, kakkosen ja nyt pelaan kolmatta ja ground zeroa.

Lisäät tuohon listaan vielä erinomaisen Peace Walkerin niin hyvin pärjäät. :)

Käyttäjän Galactus kuva
Galactus

Pari päivää sitten ja eilen toimi serverit mutta katkesivat kesken peluun. Toivottavasti saavat kuntoon. PS4-versiota pelailen.