Metal Gear Solid V:n uuden ja vanhan sukupolven versiot vertailussa

Kojima Productions laittoi konsolisukupolvet grafiikkavertailuun Metal Gear Solid V: Ground Zeroesissa ja paljasti teknisiä yksityiskohtia Xbox One- ja PS4-versioiden eroista.

17.2.2014 09:45

Metal Gear Solid V: Ground Zeroesin kehittäjä Kojima Productions on julkaissut grafiikkavertailun ja teknisiä yksityiskohtia pelin uuden ja vanhan konsolisukupolven versioista.

Ensi kuussa ilmestyvän pelin Xbox One- ja PS4-versioita studio ei suoranaisesti laita rinnakkain, mutta kuvista voidaan sentään todistaa uusien konsolien graafisen suorituskyvyn paremmuus edeltäjiinsä verrattuna. Uusiakin konsoleita vertaillaan kuitenkin teknisen suorituskyvyn pohjalta. Pelin PS4-versio pyörii kehittäjän mukaan 1080P-resoluutiolla 60 ruutua/sekunti -ruudunpäivitysnopeudella, Xbox Onella Ground Zeroes taas yltää 720P-tarkkuuteen vastaavalla ruudunpäivitystiheydellä. Vanhalla konsolisukupolvella käytetään niin ikään 720P-resoluutiota, mutta ruutua päivitetään vain 30 kertaa sekunnissa.

Kuvavertailuun voi tutustua Konamin verkkosivuilla, jonne saadaan lähiaikoina myös videomateriaalia konsoliversioiden graafisista eroista.

Lähde: Konami

Lisää luettavaa