Metal Gear Solidin uusioversio jakaa pelisarjan luojan mietteitä

Metal Gear -sarjalla pelaajien tietoon noussut Hideo Kojima ei tyrmää mahdollisuutta Metal Gear Solidin uusioversiosta. Mikäli moinen kuitenkin vielä maailmaan saatetaan, tulisi peli olemaan hyvin erilainen alkuperäiseen nähden.

28.12.2011 13:58

Metal Gear -luoja Hideo Kojima on halukas tekemään ensimmäisestä Metal Gear Solidista uusioversion – tavallaan.

Puhuessaan Official PlayStation Magazinelle asiasta Kojima ilmaisi, kuinka tuottajan asemassa hän olisi kiinnostunut tuomaan monien fanien kaipaaman päivitetyn Metal Gear Solidin vielä kauppojen hyllyille, mutta samalla hänen historiansa alkuperäisen pelin luojana hillitsee ajatusta.

Kojima pohtiikin, että mahdollisen uusioversion tapahtuessa uusi Metal Gear Solid tulisikin olemaan aikalailla täysin uusi peli tarinaa lukuunottamatta. Samalla pelisarjan luoja haluaakin nostaa myös esille, että hänen mukanaolonsa mahdollisen uusioversion kehityksessä tulisi hyvin todennäköisesti olemaan vähäinen, mitä Kojima on pitkään vannonut jo usean muunkin Metal Geariin -liittyvän suunnitelman kanssa.

Oli Kojima tiimeineen kuitenkin miten innoissaan uusioversiosta tahansa, ei moisen saapumista kannata vielä juhlistaa. Toistaiseksi Kojima Productionsilla riittää työstettävää jo niin Metal Gear Rising: Revengeancessa kuin myös mystisessä Project Ogressakin.

Lähde: OPM UK

Lisää luettavaa