Metal Gear Survive kierrättää Metal Gear Solid V: The Phantom Painissa kertaalleen nähtyjä maisemia

Ensi vuonna ilmestyvä Metal Gear Survive kierrättää ainakin osan ympäristöistään The Phantom Painista.

20.9.2016 12:54

Sen lisäksi, että Konamin työstämä Metal Gear Survive näyttää ulkoisesti hyvin paljon Metal Gear Solid V: The Phantom Painilta, kierrättää tämä ainakin osan ympäristöistään sarjan aiemmasta pelistä.

Metal Gear Survive oli Tokyo Game Show -messuilla näytillä noin vartin mittaisen pelikuvan verran. Youtube-käyttäjä rensehinin lataaman vertailuvideon perusteella The Phantom Painin Afganistaniin sijoittuva alue on siirretty Metal Gear Surviven zombien kansoittamaksi temmellyskentäksi lähestulkoon sellaisenaan. Esimerkiksi rakennukset ja tiet nököttävät hyvin pitkälti juuri siinä missä sarjan aiemmassakin osassa. On toki olemassa mahdollisuus, että Surviven tarjoaman vaihtoehtoisen todellisuuden onkin tarkoitus mukailla The Phantom Painin pelimaailmaa.

Metal Gear Survivella on pitkä ja kivinen tie kuljettavanaan. Tokyo Game Showssa esitelty pelivideo on saanut Youtubessa Konamille tulistuneilta faneilta armottoman vastaanoton. Vartin videomaistiainen on kerännyt vajaat 15 000 dislike-klikkausta sitten kolmisen päivää sitten tapahtuneen julkaisunsa. Vertailun vuoksi peukkua on nostettu ylöspäin vajaat 3000 kertaa.

Yhteistyöpelaamiseen painottuva Metal Gear Survive julkaistaan ensi vuoden aikana pc:lle, Xbox Onelle sekä PlayStation 4:lle.

Lähde: Gamespot, Gamesradar, Youtube/ rensehin

Lisää luettavaa