Metal Gearin isä pyysi Gears of War -avainkehittäjää elvyttämään Silent Hill -sarjaa / Uutiset / pelaaja.fi

Metal Gearin isä pyysi Gears of War -avainkehittäjää elvyttämään Silent Hill -sarjaa

14.02.2016 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

Entinen Gears of War -kehittäjä Cliff Bleszinski olisi saattanut halutessaan päästä tekemään uutta Silent Hill -peliä Metal Gearin luoneen Hideo Kojiman kanssa. Bleszinski toi asian julki viikonloppuna Twitter-tilillään kertoen, kuinka Kojima lähestyi häntä aikoinaan toivoen, että Bleszinskin voisi tehdä töitä hänen kanssaan Los Angelesista käsin.

Bleszinski kuitenkin kieltäytyi asiasta useammastakin syystä. Ensinnäkään Los Angeles ei paikkana häntä olisi suuremmin miellyttänyt, mutta yhtälailla hän kokee, ettei hän olisi pystynyt tekemään kunniaa Silent Hill -sarjalle. Hän myös nostaa esiin pitävänsä enemmän täysin uusien nimikkeiden parissa työskentelystä.

Tarkkaa tietoa ei ole, koska Kojiman pyyntö varsinaisesti tapahtui. Oletettavasti se osui kuitenkin lähelle aikaa, jolloin Bleszinski vietti taukoa pelien tekemisestä vuosien 2012-2014 tienoilla.

Nykyisellään Bleszinski työstää uutta ilmaiseksi pelattavaa Lawbreakers-räiskintäpeliä omassa Boss Key -studiossaan, kun taas Kojima häärää omassa itsenäisessä Kojima Productions -studiossaan. Silent Hillin paluu oli yhdessä vaiheessa kyllä vähällä tapahtua Kojiman ja elokuva-alalta paremmin tunnetun Guillermo del Toron yhteistyönä, mutta tämä unelma särkyi viime vuonna Kojiman ja Konamin välillä ilmeisesti tapahtuneen välirikon siivittämänä.

Lähde: Cliff Bleszinski (Twitter)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän antti_1986 kuva
antti_1986

Erikoista.