Metro Exodus jatkuu helmikuussa / Uutiset / pelaaja.fi

Metro Exodus jatkuu helmikuussa

27.01.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2
Metro Exodus, Metro, Vladivostok, 11. helmikuuta, DLC, 4A Games, Deep Silver,

Metro Exodukseen luvattu toinen lisäosa Sam's Story lähestyy. Deep Silver ja A4 Games ovat vahvistaneet, että Yhdysvaltain merijalkaväensotilaana aikoinaan toimineen Samin saappaisiin päästään 11. helmikuuta.

Lisäri sijoittuu Valdivostokin raunioihin eli uudelle avoimelle alueelle, jossa Samin selviytymistaidot laitetaan koetukselle. Lopullisena tavoitteena hahmolla olisi löytää tie takaisin Yhdysvaltoihin ja nähdä, josko tämän perhe voisi millään olla vielä elossa.

Sam's Story on osa Metro Exodusin 25 euron hintaista kausikorttia, johon kuuluu myös aiemmin kesällä saapunut The Two Colonels -seikkailu..

Lähde: Metro (kotisivu)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Melko hiljaista tahtia tulevat mutta mikäpäs siinä. Itselläni se erikoisversio, jossa kausipassi, joten pääsee tämänkin sitten heti pelailemaan. Two Colonels oli ihan mukiinmenevä lisäri mutta tämä vaikuttaa ennakkotietojen perusteella paremmalta.

Käyttäjän humungus kuva
humungus

Hyvä että on viimeinkin tulossa. Pidin Metro Exoduksesta todella paljon, pelasin myös Two Colonels lisärin mikä oli hyvä mutta melko lyhyt. Tämä Sam's Story on varmasti suurempi kuin tuo ensimmäinen lisäri, koska siinä on uusi avoin aluekin, toivottavasti myös laatutaso pysyy korkealla.

Nostoja