Metro: Last Light onkin vain yksinpeli, moninpelitilat romukoppaan / Uutiset / pelaaja.fi

Metro: Last Light onkin vain yksinpeli, moninpelitilat romukoppaan

16.10.2012 // Kirjoittanut: Valtteri Hyttinen
10

Metro 2033 kehittäjä 4A Games on julkistanut jättäneensä moninpelitilat pois alkuvuodesta 2013 julkaistavasta Metro: Last Light -räiskinnästä.

Vaikka peliä ei julkaista moninpelin kanssa, ei sen lisääminen jälkikäteen ole poissuljettua, kehittäjä julistaa.

- Me olemme pelaajia itsekin ja olisimme halunneet herättää Metron maailman eloon myös moninpelinä. Teimme päätöksen itsenäisesti, eikä THQ:lla ole ollut asian kanssa muuta tekemistä, kuin tuen antaminen päätökselle. Jälkiviisaana voisimme mainita, että moninpelin julkistaminen aikanaan oli ehkä virhe, mutta innokkaina kehittäjinä emme halua pysytellä piilossa projektiemme kanssa.

Viimeisimmillä E3-messuilla esitelty moninpeli sai ilmeisesti niin paljon palautetta, että studio päätyi ratkaisuunsa yksimielisesti.

- Pelaajien palaute E3-demosta teki hyvin selväksi, että vaikka Metron moninpelitila viehätti monia, on pääpainon säilyttävä yksinpelissä ja tarinankerronnassa. Nyt olemme jälleen sataprosenttisesti sen parissa ja katsomme saisimmeko julkaistua moninpelin joskus julkaisun jälkeen.

Lähde: Edge

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän OdeForCruelty kuva
OdeForCruelty

Hienoa. Aivan liian monta peliä nähty väkisin mukaan ympätyllä ja resursseja yksinpeliltä kahmalokaupalla syöneellä moninpelillä. Serverit kumisee tyhjyyttään pari viikkoa julkaisusta, ja sitten ihmetellään mikä meni vikaan.

Käyttäjän Malarkey kuva
Malarkey

Jes! Täydet pojot 4A:lle. Last Light on kyllä kevään kohokohta ainakin minulle. Tällainen peli ei todellakaan moninpeliä kaipaa.

Käyttäjän PSPiraatti kuva
PSPiraatti

Hyvä! Jos tekevät sen moninpelin joskus niin vaikka jonkun päivityksen mukana niin olisi ihan jees. Mutta onneksi keskittyvät yksinpeliin, tulee varmasti ennakkotilattua kun kirjatkin ovat niin hyviä.

Käyttäjän Oselot kuva
Oselot

Enpä itse ainakaan ekaan Metroon kaivannut moninpeliä millään tavalla. Hyvä veto siis tämä, enpä usko että tuollaisen pelin MP kauaa pysyisi edes pystyssä. Yksinpeliä odotellessa.

Käyttäjän Kaze88 kuva
Kaze88

Hyvä että keskittyivät vain yksinpeliin, tekisivätpä Re ja Dead space kehittäjätkin tällaisia päätöksiä. Metro 2033 tunnelma ja maailma oli aivan loistava, kunhan tästä jatko-osasta saadaan bugit hiottua niin hyvää tulee.

Käyttäjän Drifu kuva
Drifu

Kelpaa ilmankin.

Käyttäjän Lockdownn kuva
Lockdownn

Täytyy sanoa että hyvä päätös ! Näen vieläkin painajaisia siitä, kuinka surkea Dead space 2:n moninpeli oli.. ei pahalla jos joku tykkää ,mutta kyseisen pelin moninpelin kohdalla ei mielenkiinto kauaa jaksanut pysyä yllä.
Jos ei keksi/kykene kehittämään kunnon moninpeliä, niin kannattaako päivittää "jotain sinnepäin olevaa". Omasta mielestäni edelleen yksinpeli on tärkeimmässä roolissa

Käyttäjän Andzerx kuva
Andzerx

En muutenkaan jaksaisi moninpeli-tiloja tahkota joten hyvä näin.

Käyttäjän peelopuu kuva
peelopuu

Ihan hyvä. Tiedossa siis aika varmasti hyvän laatusta yksinpeliä, koska yleensä moninpelin ja yksinpelin mukaan laittaminen saa toisen ontumaan ja yleensä juuri yksinpelin.

Käyttäjän Teräskäsine kuva
Teräskäsine

Hyvä juttu. Ärsyttää nykyisissä Resident Evileissä se, kun mukana roikkuu koko ajan kaveri. :(