Metro-trilogian päätös viivästyy – Metro Exodus myöhästyy ensi vuodelle / Uutiset / pelaaja.fi

Metro-trilogian päätös viivästyy – Metro Exodus myöhästyy ensi vuodelle

16.05.2018 // Kirjoittanut: Joonas Pikkarainen
6

THQ Nordic on paljastanut tilivuosikatsauksessaan siirtäneensä 4A Gamesin syksyksi luvatun räiskintäpeli Metro Exoduksen julkaisun ensi vuoden puolelle.

Myöhästymisen syytä ei kerrottu, mutta uusi julkaisuikkuna on vuoden 2019 ensimmäinen neljännes.

Metro Exodus on ukrainalaisen 4A Gamesin kolmas osa suosittuun Metro-räiskintäpelisarjaan, joka perustuu Dmitry Glukhovskyn samannimisiin kirjoihin. Peli jatkaa juonellisesti kahden edeltävän osan tapahtumista.

Metro Exodus julkaistaan pc:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle alkuvuodesta 2019.

Lähde: THQ Nordic

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zerodaunholy kuva
zerodaunholy

no niinpä tietysti. tuleeko tänä vuonna kovinkaan montaa peliä jota olisi odottanut?

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Toisaalta hyvä, koska haluaisin ehtiä rakentamaan uuden koneen tätä varten ja tietenkin otan mieluummin toimivan pelin vähän myöhemmin kuin rikkinäisen heti. Mutta toki aikataulussa pitäisi pysyä tai sitten ei vain antaa sitä julkaisupäivää ennen kuin on oikeasti varma.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Se tavanomainen vastaus minulta: ei haittaa, pelaamista on tarpeeksi nytkin ja koko ajan vain lisää pukkaa.

Lainaus snaketus

Toisaalta hyvä, koska haluaisin ehtiä rakentamaan uuden koneen tätä varten --

En tiedä millä tavalla tämä pitäisi tulkita mutta itse kasasin vasta koneen ja siinä meni about ilta. Okei, tuskin tarkoitat varsinaista kasaamista mutta kuinka kauan niiden osienkaan hankkimiseen voi mennä? Pähkäilykin on sen kautta vähän turhaa että aina löytyy jotain uutta odotettavaa, odotti sitten alennuksia tai uutta teknologiaa.

Käyttäjän rap kuva
rap

Voi vitalis. Tää on yks eniten odotettuja pelejä, nää Metro pelit on mm. tunnelmaltaan parhaimpia pelejä ikinä.

Käyttäjän Billet kuva
Billet

Harmi, olisi ollut kiva pelata exodusta ennen stalker 2:n saapumista...
toki jos exodus tulee 2019 ja stalker 2020/2021 on aikajana tietysti tuo 1-2 vuotta.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus
Lainaus zappah

Se tavanomainen vastaus minulta: ei haittaa, pelaamista on tarpeeksi nytkin ja koko ajan vain lisää pukkaa.[quote="snaketus"]Toisaalta hyvä, koska haluaisin ehtiä rakentamaan uuden koneen tätä varten --[/quote]En tiedä millä tavalla tämä pitäisi tulkita mutta itse kasasin vasta koneen ja siinä meni about ilta. Okei, tuskin tarkoitat varsinaista kasaamista mutta kuinka kauan niiden osienkaan hankkimiseen voi mennä? Pähkäilykin on sen kautta vähän turhaa että aina löytyy jotain uutta odotettavaa, odotti sitten alennuksia tai uutta teknologiaa.

Tulkitse sillä tavalla, että en ole miljonääri ja haluan koneeseeni mahdollisimman tykit osat, varsinkin Nvidialta (AMD tuskin yllättää ja tuo mitään ostamisen arvoista pöydälle) uuden sukupolven näytönohjaimen, jota Nvidia ei ole edes vielä julkistanut, joka tulee täällä maksamaan ainakin sen tonnin ja tosiaan koko muukin koneeni alkaa veteleen jo ainakin viittä vuotta, joten koko roska menee uusiksi. Kyllä se näillä muistin hinnoilla tulee tavallista tallaajaa rokottamaan aika pitkään. Eihän siihen itse kasaamiseen mene kuin tunti korkeintaan jos ei mitään ongelmia ilmaannu. Ja juuri tätä peliä varten haluan päivittää, koska tämä tulee olemaan aivan uudella graafisella tasolla (olettaen että ei tule downgradea) ja nykyinen koneeni ei tule peliä pelaamaan haluamallani tavalla.

Nostoja