Metroid Prime 4 ja uusi Pokémon-pääsarjan rooliseikkailu vahvistuivat Nintendon uutuuskonsolille / Uutiset / pelaaja.fi

Metroid Prime 4 ja uusi Pokémon-pääsarjan rooliseikkailu vahvistuivat Nintendon uutuuskonsolille

13.06.2017 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
13

Nintendo on tehnyt kaksi kovasti kaivattua julkistusta: sekä Metroid Prime 4 että uusi Pokémon-roolipelisarjan pääosa ovat työn alla Nintendo Switchille.

Julkistukset tehtiin hyvin vähäeleisesti Nintendon tuoreessa E3-messujen yhteydessä järjestettyä Spotlight-lähetystä. Metroid Prime 4:n osalta näytille saatiin vasta vain logo. Pokémonin osalta tiedossa ei ole vielä nimeä, mutta ainakin Game Freakin tiedetään olevan uuden tuotoksen takana.

Mitenkään kiireellä pelejä ei kannata odottaa siis vielä välttämättä saataville. Uuteen Pokémoniin on kerrottu menevän ainakin vielä vuosi.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän kokkobill kuva
kokkobill

Aika laimea oli nipan showcase. Ilman tuota metroidia ois jääny aivan torsoksi.. Ehkä oli odotukset liian korkealla.. Skyrim, rabbidsi,fifa, rocket league ja se avaruus lentely..Aika pientä tuo 3rd party tuki switchillä tällä hetkellä..

Käyttäjän Teräskäsine kuva
Teräskäsine

Metroid Prime 4 pelasti elämän!!! JES!!! Tätä julkistusta onkin odotettu jo 2012 E3-messuista lähtien.

Käyttäjän Balnazzard kuva
Balnazzard

No kyllä kokonaisuudessaan oli hyvin laimeat esitykset kaikilta kolmelta valmistajalta....odotukset tämän vuoden E3:sia kohtaan eivät olleet korkealla, mutta kyllä ne uudet julkistukset olivat kyllä käsittämättömän vähissä....

Käyttäjän Napsuh kuva
Napsuh

3DS saa vielä näemmä uuden 2D Metroidin.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Mitenhän tätä voi pelailla jos ei ole niitä aiempia koskaan pelannut? Switch on mahdollisesti joskus tulossa taloon, niin sen kautta ajattelin.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Huolettaa tässä nyt eniten se, että sellainen wow factor jää varmasti puuttumaan minkä esim. alkuperäinen Metroid Prime sai aikaan GameCubella, koska se oli sentään kilpailijoidensa kanssa samalla tasolla teknisesti, toisin kuin Switch. Joko niiden pitää mennä jollain luovalla taidetyylillä mikä ei kyllä tässä tapauksessa välttämätä toimi kovin hyvin tai sitten peli vain tulee näyttämään vanhahtavalta heti kättelyssä, sääli sillä tämä on yksi peli mikä hyötyisi ihan älyttömästi paremmasta raudasta.

Käyttäjän Patemies kuva
Patemies
Lainaus käyttäjältä snaketus

tämä on yksi peli mikä hyötyisi ihan älyttömästi paremmasta raudasta.

Mitenkäs ajattelit niillä muilla konsoleilla pelata kyseistä (tai vastaavaa) peliä kannettavassa muodossa? Onko esimerkiksi Sonylla tai Microsoftilla jokin käsikonsoli, josta en tiedä ja joissa on tehokkaampi rauta kuin Switchissä?

Muistetaan nyt kuitenkin mihin käyttöön se Switch on etupäässä suunniteltu. Kyseessä on kannettava laite ja yhtään tehokkaamman raudan tunkeminen siihen olisi ollut todennäköisesti mahdotonta. Ongelmia olisi tullut jäähdytyksen tai viimeistään hinnan kanssa. Jostain syystä monella on vieläkin virheellinen käsitys, että kaikki haluavat pelata pelinsä pöytälaitteilla yhteen paikkaan sidottuina.

Käyttäjän Hayarigami kuva
Hayarigami

Juuri näin. Se kannettavuus syrjäyttää tarpeet "paremmasta raudasta" välittömästi. Jos vähääkään Youtubea katsoo, huomaa, kunka monet Switchin pelaamiseen tottuneet toivovat, että voisivat ottaa PS4-pelejään mukaansa sen sijaan, että joutuisivat kököttämään TV:n ääressä. Switch on luonut arvonalennuksen perinteisten kotikonsolien peleille, ja siinä yhtälössä "tehoilla" ei ole (useimmille) mitään sijaa.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Kyllä meni taas Nintendospedeillä mukit nurin kun tulin ilmaisemaan oman rehellisen mielipiteeni asiasta.

En sanonut mitään sen kannattavuudsta tai kannettavuudesta vaan siitä, että peli tulee näyttämään vanhahtavalta tai luottaa johonkin tyyliteltyyn art styleen joka on fakta. Kumpikaan ei Metroidin tapauksessa Minua sytytä. Pelihän tulee myymään todella hyvin joka tapauksessa.

Anteeksi nyt kun mietteeni kerroin sille annetussa tilassa. Unohdin, että teille Nintendomieslapsille nämä on pyhiä asioita nämä Nintendopelit.

Käyttäjän Jamatsu kuva
Jamatsu
Lainaus käyttäjältä snaketus

Nintendospedeillä

Lainaus käyttäjältä snaketus

Nintendomieslapsille

Kova tarve nimitellä ja haukkua muita pelaajia, jotka arvostavat kannettavuutta?

Ei siitä tarvitse hernettä nenäänsä vetää. Itsekin tulen hankkimaan kaikki mahdolliset multiplattarit nimenomaan Switchille, juurikin kannettavuuden vuoksi.

Nostoja