Metroid saa pian pikkuserkun PlayStation 4:llä / Uutiset / pelaaja.fi

Metroid saa pian pikkuserkun PlayStation 4:llä

23.02.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
7

Uutta 2D-Metroidia kuumeisesti odottavien voinee olla syytä pitää silmänsä auki huhtikuussa. Kyseisen kuun ensimmäinen päivä PlayStation 4:n indiepelitarjonta saa vahvistusta kultaisten Super Nintendo -aikojen inspiroimalta Axiom Vergelta.

Vuodesta 2010 asti kehitteillä ollut Axiom Verge on yksinomaan pelisuunnittelija Tom Happin käsialaa. Mies aloitti työstämään peliä alkujaan pelkkänä harrastuksena, kunnes Sony iski silmänsä peliin viime vuonna ja antoi Happille mahdollisuuden viimeistellä luomuksensa täyspäiväisen kehitystyön muodossa.

Viimeksi Happ on tehnyt uransa aikana töitä strategiapelikehittäjä Petroglyphillä, joka sai alkuvuodesta ulos uuden Grey Goo -pelinsä. Sitä ennen Happilla on ollut näppinsä mukana myös muun muassa Tiger Woods- ja NFL Street -pelien kehityksessä.

PlayStation 4:n ohella Axiom Vergen pitäisi saapua lähiaikoina myös Vitalle sekä ajan myötä myös pc:lle. Tällä hetkellä PS4-version pitäisi olla jo täysin valmis. Happ kuitenkin haluaa, että peli saadaan rauhassa usean tahon arvosteltavaksi ennen kuin se tuodaan lopulta kaikkien saataville.

Hintaa Axiom Vergelle kertyy 18 euroa.

Lähde: PlayStation Blog

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Demppa kuva
Demppa

Jollain tavalla kyllä hyvin tylsän näköinen. Blergh. Onneksi on SNES ja Super Metroid, joka on ihan oikeasti paremman näköinen.

Käyttäjän Smiling Nik kuva
Smiling Nik

Aivan mahtavaa kun tehdään nyky konsoleille samanlaisia pelejä kuin aikoinaan matolaatikolle/ super nintendolle tms.... otetaan todellakin kaikki irti nyky tekniikasta

Käyttäjän Malone kuva
Malone
Lainaus käyttäjältä Smiling Nik

Aivan mahtavaa kun tehdään nyky konsoleille samanlaisia pelejä kuin aikoinaan matolaatikolle/ super nintendolle tms.... otetaan todellakin kaikki irti nyky tekniikasta

Kyllä vain, koska Order 1886 juuri todisti, kuinka viimeisen päälle hiotut naaman sulattavat karkkigraffat takaa huippupelin ja kaikkien ylitsevuotavan ihastuksen.

Käyttäjän Samwais kuva
Samwais
Lainaus käyttäjältä Malone

Lainaus käyttäjältä Smiling NikAivan mahtavaa kun tehdään nyky konsoleille samanlaisia pelejä kuin aikoinaan matolaatikolle/ super nintendolle tms.... otetaan todellakin kaikki irti nyky tekniikasta

Kyllä vain, koska Order 1886 juuri todisti, kuinka viimeisen päälle hiotut naaman sulattavat karkkigraffat takaa huippupelin ja kaikkien ylitsevuotavan ihastuksen.

Nimenomaan, jos suurimmat voimavarat laitetaan pelkkään ulkoasuun ja yksityiskohtiin eikä esim. tarinan ja hahmojen ''kehitykseen'' jossain mennään pieleen. Sama koskee nykyleffoja (esim. Transformerit, hobitit ja esim. Captain America) missä suuri osa tehdään tietokoneilla.

Käyttäjän escudo kuva
escudo

Kuinka esim. Transformersin tai useimpien Marvel-leffojen tyyliset elokuvat voidaan tehdä muuten kuin tietokoneilla? Toki voidaan mahdollisuuksien mukaan käyttää pienoismalleja ja erilaisia mekaanisia hahmoja mutta kyllä ne aika surkeita tekeleitä olisi ilman tietokoneita. Mun mielestä on ihan loistava asia että on monenlaisia pelejä markkinoilla, kaikesta ei tarvitsekaan itse pitää.

Käyttäjän SuperNiiku kuva
SuperNiiku

Tämä vaikutti kyllä mielenkiintoiselta. Tätä voisin pitää silmällä tulevaisuutta ajatellen, mikäli PS4:lla asti nyt nähdään.

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt

Tää toi mieleen Journey to Siliuksen (NES,) joka on yksi kaikkien aikojen suosikkejani.

Nostoja