Metroid kohtaa 70-luvun scifin uutuuspeli Headlanderissa / Uutiset / pelaaja.fi

Metroid kohtaa 70-luvun scifin uutuuspeli Headlanderissa

28.08.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Kalifornialainen pelistudio Double Fine on paljastanut jälleen yhden uuden pelin, jonka voimin se pyrkii kokeilemaan onneaan jälleen yhden uuden genren parissa. Viimeisintä tuotostaan studio kutsuu Headlanderiksi ja se on eräänlainen 70-luvun tieteisseikkailuhengessä luotu Metroidin tapainen toimintaseikkailupeli. 

Monista muista Metroid-henkisistä peleistä Headlander pyrkii erottumaan edukseen erikoisella kykyjärjestelmään. Pelin päähenkilö on varustettu mahdollisuudella siirtää päänsä osaksi muita pelimaailman asukkeja, minkä myötä tämä pystyy lennosta vaihtamaan hänellä käytössä olevaa kykyarsenaalia tämän tästä. Toiminnassa kyseisen ominaisuuden näkee pelin julkaisutrailerissa, jossa maistiainen saadaan samalla myös esimerkiksi pelin suojautumisvetoisesta räiskinnästä.

Headlanderin kehityksessä Double Finea avittaa Adult Swim Games, joka on aiemmin auttanut tuomaan maailmaan muun muassa sellaisia pelejä kuin Volgarr the Vikingin, Duck Gamen ja Jazzpunkin. Toistaiseksi alustoja Headlanderille ei vielä ole vahvistettu. Peli on tarkoitus julkaista ensi vuonna.

Lähde: IGN

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Tätä on kyllä pakko vähintäänkin testata, sen verran mielenkiintoisen oloinen teos.

Käyttäjän Joku Sankari kuva
Joku Sankari

Pelihän on Stackingin ohjaajan eli Lee Pettyn käsialaa. Stacking on yksi parhaita pelejä mitä olen pelannut, joten tämäkin menee varmasti hankintaan. DF saisi vain puskea Day of the Tentaclen vain ensin ulos...

Nostoja