Mexiverse on yhä pulassa! Guacemelee 2 laajenee ja loikkaa uusille alustoille / Uutiset / pelaaja.fi

Mexiverse on yhä pulassa! Guacemelee 2 laajenee ja loikkaa uusille alustoille

30.11.2018 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

Pc:ltä ja PlayStation 4:ltä jo vauhtia hakentu Guacamelee 2 on ottanut suunnakseen Xbox Onen ja Switchin. Nintendon alustalla julkaisu tapahtuu parin viikon sisällä 10. joulukuuta, kun Xboxilla odottaa täytyy vielä tammikuuhun.

Alkuperäisillä alustoilla tarjolle on saatu vuorostaan lisäsisältöä. Kaksi ja puoli euroa kustantavalla Three Enemigos Character Packilla peliin saa kolme uutta aiemmin pomohahmoina nähtyä pelattavaa sankaria, joilla kullakin oma tyylinsä seikkailla. Uudet saavutukset kuuluvat yhtälailla pakettiin.

Joulukuun 7. päivä tulossa on vielä myös The Proving Grounds -paketti, jolla Guacamelee 2:n aluetarjonta kasvaa lentävällä temppelillä. Temppelissä suoritettavissa on joukko haasteita, jotka selättämällä käyttöönsä saa uusia asuja ja niihin kuuluvia erikoiskykyjä.

Lähde: PlayStation Blog

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Refloni kuva
Refloni

Bleh. Guacamelee 2 on loistopeli, mutta pelkästään pari uutta pelihahmoa ei oikein nappaa. Tuo Proving Grounds vaikuttaa jo lupaavammalta, vaikka kuulostaakin vähän kakkospelin versiolta ykkösen Infiernosta (joka oli aika laimea).