MGS4:n täydellinen tietopaketti ilmaiseksi PlayStation Storeen! / Uutiset / pelaaja.fi

MGS4:n täydellinen tietopaketti ilmaiseksi PlayStation Storeen!

19.06.2008 // Kirjoittanut: Vinski
43

Metal Gear Solid 4:n jättimenestykselle on syynsä. Konami on nähnyt järjettömästi vaivaa uuden toimintapelinsä eteen.

Tutkittavaa pelissä riittää ja Metal Gear Online -moninpeli tuo vielä enemmän pelattavaa. Konamilla on kuitenkin vielä ässiä hihassaan.

Tänään Yhdysvaltain PlayStation Storen päivityksen ohessa palveluun ilmestyy tietynlainen Metal Gear Solid -tietokanta. Tämä ilmainen ladattava MGS-tietopankki sisältää virallisen sanakirjan liittyen MGS-sarjaan aivan ensimmäisestä osasta lähtien. Tämän lisäksi se sisältää selvityksiä sarjan juonikoukeiroista, hahmoprofiilit, hahmojen välisen suhdekaavion sekä paljon muuta.

MGS-tietokannan avulla uudet pelaajat pääsevät hyvin tutustumaan pelisarjaan ja tietokanta antaa myös varmasti kiinnostavaa tietoa sarjan veteraaneille.

Vaikka MGS4 ei olisikaan vielä pelattu läpi, ei spoilereiden näkemisestä tarvitse huolehtia. Palvelu sisältää ominaisuuden, joka pitää huolen, että spoilerit tulevat näkyviin vasta pelin läpäisyn jälkeen. Todennäköisesti tietokanta katsoo pelaajan tallennustiedostoa PS3:n kovalevyltä ja tarkastaa sitä kautta, mitä MGS4:sta pelaajalle voi paljastaa.

Tämän kaiken lisäksi kurkistaessasi pelin extrat-valikkoon, löydät sieltä uuden maastokuvion sekä pelin omassa iPodissa kuunneltavan kappaleen. Konami lupaa julkaisevansa peliin lisää ladattavaa sisältöä vielä pitkän aikaa.

Tietokannan saapumisesta Euroopan PlayStation Storeen ei ole vielä tietoa. Toivottavasti päivitys ilmestyy meillekin tämän päivän aikana.

Lähde: PlayStation Blog

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän patePate kuva
patePate

Tuohan on tosi hyvä juttu. Varmasti myös mielenkiintoinen. Harmi kun ei Euroopassa ole, ainakaan vielä.

Käyttäjän Snakeleader kuva
Snakeleader

Kuulostaa todellakin hyvältä jutulta. Toisaalta, itse mielummin haluaisin ehkä selvittää nuo juonikoukerot itse pelaamalla pelit, enkä lukemalla. Mutta hyvä tuokin.

Käyttäjän agent 47 kuva
agent 47

kuulostaa hyvältä sinne siis katsomaan äkkiä.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Yeah, tälläistä en odottanut, hyvä!

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Siinä meilessä tämä on hyvä, että pelin tekijät auttaa täydentämään pelin kerrontaa, koska esim MGS2:sen juoni on niin sekalainen, että tämä on todella hyvä lukukokemus täydentää ja parantaa itse sarjaa ja nopeuttaa juonen edistymistä.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Tämähän on aivan mahtava juttu, vaikka en PS3:sta enkä MGS4:ää omistakkaan :D Auttaa varmasti niitä, jotka tutustuvat ensimmäistä kertaa MGS-sarjaan neljännen osan kautta, ja haluavat tietää mitä edellisissä osissa on tapahtunut.

T: Kam!kazeee

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

warella tuokin otetaan.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

olisi hyvä jos kerrottaisiin mitä mgs 2 :ssa todella tapahtui sillä loppu jäi hieman epäselväksi ( satunnaisista syistä :D) vaikka olen pelannutkin pelin 3 kertaa läpi :)

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

"warella tuokin otetaan."

Jaa, sä taidat olla ainoa joka warettaa ilmasta tavaraa? No, jokainen taaplaa tyylillään :)

Käyttäjän Riepu kuva
Riepu

Harmi etteivät jenkkien storen "add-onit" toimi Euroopassa, mutta eipä nuo peliin tulevat extrat nyt niin kauhean mullistavia ole. Hieno idea kuitenkin Konamilta.