Metal Gear Solid V: Ground Zeroes uusille ja vanhoille konsoleille keväällä

Konami on vahvistanut Metal Gear Solid V: Ground Zeroesin saavan julkaisunsa keväällä. Peli luo pohjaa Metal Gear Solid V: The Phantom Painille.

4.11.2013 20:05

Noin vuoden verran kestäneen esittelysirkuksen jälkeen pelijulkaisija Konami on vahvistanut Metal Gear Solid V: Ground Zeroesin saavan itsenäisen julkaisunsa ensi vuoden keväällä. Peli saadaan Xbox Onelle, PlayStation 4:lle, Xbox 360:lle ja PlayStation 3:lle sekä fyysisessä että digitaalisessa muodossa.

Ground Zeroes toimii eräänlaisena esinäytöksenä Metal Gear Solid V: The Phantom Pain -pelille. Aikaan ennen esimmäistä Metal Gear -peliä sijoittuvassa Ground Zeroesissa pelaajat lähtevät Snakena suorittamaan pelastustehtävää, joka samalla esittelee avainelementtejä, joiden varaan itse mittavampi The Phantom Pain -kokemus on rakennettu. Näitä ovat muun muassa avoin pelimaailma ja sen taustalla jatkuvasti elävä vuorokausirytmi.

Fyysisesti ostettuna Ground Zeroesiin päästään Euroopassa käsiksi Xbox 360:llä ja PlayStation 3:lla 30 eurolla. Digitaalisena pelin saa PS3:lle ja Xbox 360:lle 20 eurolla, kun taas uusien alustojen digiversio on varustettu 30 euron hintalappusella.

The Phantom Painin julkaisuajankohdasta tai hinnoittelusta ei ole vielä varmuutta.

Lähde: Konami

Lisää luettavaa