Michael Bay ja Cybertron kohtaavat uudessa Transformers-pelissä / Uutiset / pelaaja.fi

Michael Bay ja Cybertron kohtaavat uudessa Transformers-pelissä

16.02.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
5

Vuosi 2014 ei ole jäämässä ilman omaa suuremman luokan Transformers-peliään. Julkaisija Activision on pian New Yorkissa starttaavien lelumessujen kunniaksi saanut julkistettua Transformers: Rise of the Dark Sparkin, joka on kehitteillä niin PlayStation 4:lle, PlayStation 3:lle, Xbox Onelle, Xbox 360:lle, Wii U:lle, 3DS:lle kuin myös tietysti pc:llekin.

Rise of the Dark Spark ratsastaa osin tänä vuonna tulossa olevan Transformers: Age of Extinction -elokuvan siivellä tuomalla yhteen universumit Michael Bayn ohjaamasta leffasarjasta ja High Moon Studiosin Transformers Cybertron -pelisarjasta. Tuttuun Transformers-pelien malliin pelaamaan päästään sekä autoboteilla että myös decepticoneilla.

Cybertron-universumin mukanaolosta huolimatta High Moon Studios ei näytä olevan tällä kertaa mukana tuotoksen kehityksessä. Examiner-sivusto raportoi, että Rise of the Dark Sparkin kotikonsoli- ja pc-version on kyhäämässä kasaan Edge of Reality, joka tunnetaan sekä hiljattain julkaistusta Loadout-ilmaispelistä että myös monista käännöksistä, kuten alkuperäisen Mass Effectin PlayStation 3 -versiosta.

3DS:n oma Rise of the Dark Spark on Examinerin tietojen mukaan vuorostaan kehitteillä DuckTales: Remasteredin työstäneellä WayForward Technologiesilla. Kyseessä on muista toiminnallisista versioista poiketen näillä näkymin strategiaroolipeli.

Lähde: IGNExaminer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Ribetsu kuva
Ribetsu

Olisin pärjännyt ilmankin... =)

Käyttäjän Nior kuva
Nior

Ei haittaa, antaa tulla vaan.

Käyttäjän TumTum kuva
TumTum

Kyllä kiitos!

Käyttäjän JoniH99 kuva
JoniH99

Ihan mielenkiintoiselta näyttää. Ja sekoittaako tämäkin kaahailua ja räiskintää, kuten vuoden -11 peli?

Pitäähän se Age of Extinctionkin sitten käydä katsastamassa, vaikka tietäähän sen jo nyt ettei sieltä mitään muuta ole tulossa kuin ''OK'' tasoinen toimintaleffa ylimääräisillä räjähdyksillä. Yksi syy kuitenkin yli kaiken...

IMAGE(http://www.troll.me/images/history-channel/dinobots.jpg)

Käyttäjän Bleemak kuva
Bleemak

Miksei nimi ole Transformers: Michael Baytron the video game...

Nostoja