Michael Mann ja sodan veljet yhteistyöhön / Uutiset / pelaaja.fi

Michael Mann ja sodan veljet yhteistyöhön

27.08.2006 // Kirjoittanut: Riot
4

Toukokuussa E3-messujen kynnyksellä paljastui, että Brothers in Arms -pelisarjasta tuttu Gearbox Software oli saanut Michael Mannin loistavan Heat-elokuvan oikeudet käsiinsä ja on aikeissa tehdä siitä pelin.

1995 julkaisu elokuva on yksi elokuvahistorian parhaimpia rikoselokuvia. Sen huikea kliimaksi on aseellinen taistelu Los Angelesin keskustassa epäonnistuneen pankkiryöstön seurauksena.

34.jpg
Pelaaja tavoitti Gearboxin johtajan Randy Pitchfordin Games Convention -messuilla ja kyseli projektista.

- Kun näin Heatin kaverieni kanssa ensimmäistä kertaa kymmenen vuotta sitten, halusin tehdä siitä pelin. Sain hankittua siihen oikeudet. Ideana on tällä hetkellä se, että pelin tapahtumat alkavat ennen elokuvaa kertoen ja tarjoavat erilaisia tehtäviä, jotka pelataan Neil McCauleyn ryhmän jäsenten taitoja hyödyntämällä, Pitchford kertoi.

Kysyttäessä tulisiko peliin mahdollisesti elokuvan edellä mainittu kohtaus Pitchford nyökkäsi hymyillen ja totesi, että hän haluaisi, että kohtaus olisi se johon peli loppuu, mutta pelaajat voisivat selvitä kohtauksesta pakoon ehjin nahoin. Hän kertoi, että oli tavannut elokuvan ohjaaja/käsikirjoittajan Michael Mannin jo pariin otteeseen ja oli menossa tapamaan tätä ensi viikolla. On enemmänkuin rohkaisevaa kuulla, että ohjaajaguru on projektissa mukana.

Heat-peli on vielä esituotantoasteella, eikä sitä kannata odottaa vielä vähintään pariin vuoteen.

heat-wallpaper-1-1024.jpg

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän DNEpasiip kuva
DNEpasiip

Kuulostaa hienolta. Itse odottelen uusia uutisia asiasta mielenkiinnolla : )

Käyttäjän zoukka kuva
zoukka

Minusta on aina vähän kyseenalaista kun peliä on tekemässä joku "ohjaajanero". Jos hemmo on joku videopeli-expertti niin ok, mutta mitenkä todennäköistä sekin on :)

Mutta tarinat saisivat kieltämättä peleissä HIEMAN parantua.

Käyttäjän Riot kuva
Riot

Ei Mann sitä peliä ole varsinaisesti tekemässä, vaan konsultoimassa ja toivottavasti kirjoittamassa tarinaa ja sitä kautta, hän saisi Pacinot ja muut mukaan.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Niinpä... toisaalta imitaattorit osaavat matkia oikeita näyttelijöitä jo riittävän hyvin. Mutta jos pelin tehtävät / tarina tulevat Mannilta, niin parempi se kuin joltakin geneeriseltä kentän suunnittelijalta. Tietäen miten tarina sitten aivan lopuksi päättyy on vain hyvä asia, sitä voisi jopa valottaa pelissä etukäteen. Kuten elokuvassakin hahmot jo miettivät lopettavansa sen viimeisen keikan jälkeen... no, ideana peli ainakin kuulostaa hyvältä, täytyy laittaa korvan taakse...

Nostoja