Microsoftin Xbox-johtaja Phil Spencer on kommentoinut yhtiön suunnitelmia Activision Blizzard -kaupan jälkeiseen aikaan.

Yhtiön blogissa julkaistussa viestissä Spencer kertoo yhtiön kaavailevan Activision Blizzardin pelien tuomista Game Pass -palveluun hankinnan jälkeen. Spencer nostaa viestissä esiin erityisesti Call of Dutyn, Overwatchin ja Diablon, mutta Spencerin mukaan Microsoftin on määrä tuoda Activision Blizzardin pelikirjasto saataville uusille käyttäjille ja laitteille Game Pass -palvelun välityksellä.

Spencer kommentoi blogipäivityksessä jälleen myös Call of Dutyn asemaa PlayStation-konsoleilla. Hänen mukaansa Microsoft on sitoutunut tuomaan Call of Dutyn jatkossakin saataville PlayStationille vastaavana versiona ja samana päivänä kuin muillekin alustoille.

Microsoftin viime vuonna julkistettu Activision Blizzard -kauppa on paraikaa kilpailuviranomaisten tarkasteltavana eri puolilla maailmaa. Myös Spencer viittaa viestissään tutkintaan. Hänen mukaansa Microsoft tekee avoimesti yhteistyötä sääntelijöiden kanssa ja toivottaa hankalatkin kysymykset kaupan tiimoilta tervetulleeksi. Mikäli kauppa lopulta hyväksytään, on sen määrä valmistua ensi kesäksi.

Lähde: Microsoft

Lisää luettavaa