Microsoft-alustoille seilaava Sea of Thieves ei lähde jahtaamaan ilmaispelirahoja

Legendaarisen Rare-brittistudion uusi merirosvoseikkailu Sea of Thieves ei ole ilmaispeli, vaikka osa pelaajista onkin saattanut näin olettaa.

19.6.2016 04:15

Xbox Onelle ja Windows 10 -koneille hiljalleen seilaileva Sea of Thieves ei tule olemaan ilmaiseksi pelattavissa oleva peli. Brittistudio Raren suunnittelujohtaja Gregg Mayles paljasti asian kuluvalla viikolla pelisivusto Eurogamerille pelin mahdollisen julkaisumallin herätettyä kasvavissa määrin kysymyksiä pelaajien keskuudessa.

– Voin kertoa sen, ettei kyseessä ole ilmaispeli. Emme sanoneet mitään viime vuonna ja sitten jotkut ihmiset alkoivat ajatella omiaan miettien että ”se näyttää ihan ilmaispeliltä”. Voimme nyt vahvistaa, ettei tuotoksemme ole ilmaispeli, Mayles selitti.

Kuluvalla viikolla on myös selvinnyt, että Rare tavoittelee moninpelattavaa piraattiseikkailuaan ulos ensi vuodeksi. Pelistä onkin toistaiseksi nähty vielä hyvin varovaisesti materiaalia, sillä vasta alkuviikosta kehittäjät antoivat pelaajille ensimmäisen selkeämmän katsauksen Sea of Thievesin antiin.

Lähde: Eurogamer, GOG Connected

Lisää luettavaa