Microsoft auttaa uhanalaisia eläimiä uusimman Zoo Tycoonin kautta

Microsoft kannustaa virtuaalisia eläintarhajohtajia pelaamaan ahkerasti uusinta Zoo Tycoonia lupaamalla hyväntekeväisyyslahjoituksia.

23.12.2013 04:00

Microsoft on lyönyt käyntiin uusimpaan Zoo Tycoon -peliin sidotun hyväntekeväisyyskampanjan. Tulevien kuukausien aikana yhtiö on aikeissa ujuttaa peliin joukon yhteisöhaasteita, joita suorittamalla pelaajat ”laittavat” Microsoftin antamaan kerran kuussa 10 000 dollaria hyväntekeväisyyteen uhanalaisia eläimiä auttaakseen.

Parhaillaan pelin yhteisösivulla pelaajat voivat äänestää, minkä hyväntekeväisyysjärjestön käsiin ensimmäinen kymppitonni suuntaakaan. Kun äänestys vuoden lopulla päättyy, on suorittamisen aika. Kun taas lahjoitukset on vuorostaan tehty, lupaa Microsoft tarjota tietoja ja kuvia siitä, millainen vaikutus pelaajien avustamalla hyväntekeväisyyskampanjalla onkaan lopulta ollut maailmaan.

Ensimmäiset haastevaihtoehdot ovat:

  • Vapauta 1 000 sarvikuonoa, jolloin rahat menevät Afrikan sarvikuonojen suojeluun.
  • Adoptoi 1 000 komodonvaraania, joilloin rahat menevät Indonesian komodonvaraanien suojeluohjelman tukemiseen.
  • Vapauta 1 000 sumatrantiikeriä, jolloin rahat menevät kyseisten kissojen selviytymisohjelman tukemiseen.

 

Microsoftin kanssa yhteistyötä lahjoitusten kanssa tekee yhdysvaltain eläintarha- ja akvaarioyhdistys AZA.

Simppelisti vain Zoo Tycoon -nimellä tunnettu sarjan uusin osa on saatavilla maailmalla niin Xbox Onelle kuin Xbox 360:llekin. Parhaillaan ei kylläkään ole täysin selvää, onko tempaus vain osa Xbox One -versiota, sillä eräitä Xbox Onen uusia hehkutettuja saavutusominaisuuksia ovat nimittäin juuri yhteisöhaasteet.

Lähde: Xbox Wire

Lisää luettavaa