Microsoft Flight Simulator lentää koko komeudessaan elokuussa – katso uusin traileri / Uutiset / pelaaja.fi

Microsoft Flight Simulator lentää koko komeudessaan elokuussa – katso uusin traileri

13.07.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3
Microsoft Flight Simulator, julkaisupäivä, Asobo Studio, simulaatio, simulaattori,

Elokuun 18. päivä on aika lähteä lentoon, sillä Microsoft Flight Simulatorin pc-versio saa tuolloin julkaisunsa. Päiväys vahvistui tuoreella trailerilla, jossa pelin näyttävät maisemat pääsevät taas osoittamaan loistoaan.

Myyntiin Microsoft Flight Simulator tuodaan kolmena eri versiona, joista peruspaketti kustantaa noin 70 euroa ja sisältää 20 lentomalliltaan uniikkia lentokonetta ja 30 yksityiskohtaisempaa "käsin tehtyä" lentokenttää tuhansien yksinkertaisempien lisäksi. 90 eurolla tarjolle tuodaan vuorostaan Deluxe Edition, johon on mahdutettu vielä viisi lisäkonetta ja -lentokenttää. Paketeista tuhdein on 120 euron Premium Edition, johon lisäkoneita ja käsin luotuja -kenttiä on ujutettu mukaan vielä viisi lisää kumpaakin.

Alta löytyvät taulukot osoittavat, miten sisältö jakautuu eri versioiden kesken.

Perusversio kuuluu heti julkaisussaan myös osaksi pc:n omaa Xbox Game Pass -palvelua. Yhä kehitteillä on myös Microsoft Flight Simulatorin Xbox One -versio, mutta sillä ei toistaiseksi ole julkaisuajankohtaa.

Vielä ennen virallista julkaisua Microsoft Flight Simulator liihottaa menemään heinäkuun loppuun suljetun alpha-version merkeissä, minkä jälkeen käynnistyy vielä pelin suljettu beta-vaihe. Alpha-testaajat pääsevät automaattisesti mukaan uuteen vaiheeseen, mutta myös uusia testikutsuja lähetetään ilmoille Xbox Insider Program -ohjelmaan kuuluville.

Lähde: Xbox Wire, Xbox.com

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Ennakkotilaus- ja erikoisversioedut pitäisi edes jotenkin järkevinä säilyttää. Tässä ne eivät sitä ole.

Enkä itse varmaan edes tätä koskaan osta kun olen enemmän arcade-lentelyjen ystävä mutta ihmetytti vain.

PS. Ace Combat 7, lentokoneita 32 perusversiosta lähtien.

Käyttäjän Pupukello kuva
Pupukello

Toivottavasti oma vanheneva mylly pyörittäisi edes puolikkailla valoilla pelattavasti. Voi olla, että tämä viimein pakottaa komponenttimarkkinoille tai jopa uusimaan koko roskan. Kokeillaan nyt ensin.

Käyttäjän humungus kuva
humungus

Ehkä tuota Ace Combat 7:aa ei kannata tähän edes vertailla, arcade lentomallinen taistelupeli vs lentosimulaattori autenttisine mallinnuksineen.

Nostoja