Kesällä ensimmäistä kertaa esitelty uusi Microsoft Flight Simulator näyttää yhä melkoisen näyttävältä viimeisimmällä videolla. Tällä viikolla pelin virallisella YouTube-kanavalla otettiin ensimmäinen väläys lumisiin maisemiin, jotka pelin muiden ympäristöjen tavoin käyttävät hyödyksi niin Microsoftin Azure-pilviteknologiaa, satelliittikuvitusta kuin kolmiulotteista fotogrammetriadataa.

Microsoft ja kehittäjä Asobo Studio ovat viimeisen parin kuukauden aikana julkaisseet pelistä myös pidempiä ominaisuusvideoita, joissa yhdessä on puhuttu muun muassa juuri siitä, kuinka erilaiset olosuhteet vaikuttavat lentomaisemiin ja näin esimerkiksi näkyvyyteen. Vastaavia videoita on julkaistu tähän mennessä neljä kappaletta ja niistä kukin on upotettu katsottavaksi oheen.

Ilmaan Microsot Flight Simulatorin pitäisi päästä täysissä voimissaan pc:llä vielä tämän vuoden aikana. Jo ennakkoon sitä on ollut mahdollista päästä testailemaan kuitenkin osana pelin omaa Insider-ohjelmaa. Ajan myötä peli olisi tarkoitus saada vielä myös Xboxille.

Lisää luettavaa