Microsoft Flight Simulator on noussut Xbox Game Passin suurimmaksi pc-pelijulkaisuksi / Uutiset / pelaaja.fi

Microsoft Flight Simulator on noussut Xbox Game Passin suurimmaksi pc-pelijulkaisuksi

4.09.2020 // Kirjoittanut: Joonas Pikkarainen
2
Microsoft Flight Simulator, Microsoft

Microsoft on paljastanut Microsoft Flight Simulatorin saavuttaneen miljoonan pelaajan rajapyykin ja nousseen Xbox Game Pass for PC:n historian suurimmaksi pelijulkaisuksi.

Merkkipaalun kunniaksi julkaisi jakoi myös muuta statistiikkaa kehutusta lentosimulaattorista, jonka parissa on tehty jo yli 26 miljoonaa lentoa ja lennetty yli 1,6 miljardia kilometriä.

Peliä on tarkoitus tukea vielä pitkälle tulevaisuuteen, ja kehittäjiltä on luvassa muun muassa päivityksiä maailmaan sekä erinäisten teemojen ympärille rakennettuja laajennuksia.

Lähde: Xbox Wire

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän peliukk0 kuva
peliukk0

Gamepassin kautta meikäläinenkin tuota testasi. Ihan helvetin siistiähän se on, mutta kun en ole mikään lentosimu intoilija niin jään odottamaan sitä vr-tukea. Sitten pääsee fiilistelemään maisemia ihan eri tasolla, ja passi lähtee taas tilaukseen.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Olisi ihan jees testata mutta en oikein ole kohdeyleisöä mitä tulee näihin realistisiin simuihin. Ajaa nyt rekkaa tai lennellä konetta kuin oikeassa elämässä, ei jotenkin vain iske kun pelaaminen on aina ollut itselle nimenomaan todellisuuspakoa. Ei tosin sillä että kumpaakaan näistä esimerkeistä tekisin oikeassa elämässä mutta ei kyllä ole intoakaan.

Mutta hyvä että ihmisille maistuu. Erityisesti Game Passin osalta, niin pysyy palvelu voimissaan jatkossakin ja myös minä saan sieltä niitä muita pelejä pelattavaksi.

Nostoja