Microsoft Flight Simulator palaa ensi vuonna näyttävämpänä kuin koskaan / Uutiset / pelaaja.fi

Microsoft Flight Simulator palaa ensi vuonna näyttävämpänä kuin koskaan

10.06.2019 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
8

Microsoft ei ole unohtanut klassista lentosimulaattorisarjaansa. Omassa E3-lehdistötilaisuudessa se vahvisti, että uusi Microsoft Flight Simulator on saapumassa Windows 10 -koneille ensi vuonna ja myöhempänä ajankohtana lisäksi Xbox Onelle.

Viimeisimmällä sarjan osalla Microsoft tavoittelee aina vain näyttävämpää ja realistisempaa lentokokemusta käyttäen hyödyksi niin oikeaa satelliittidataa kuin Azure-pilvipalvelunsa tekoälymahdollisuuksia. Säälläkin on tietysti merkityksensä, sillä lentoon voi lähteä halutessaan niin kepeämmissä kuin haastavammissa olosuhteissa. 

Uusia maisemia voi jo ihastella tuoreella trailerilla

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Vaapukkamehuw kuva
Vaapukkamehuw

Koskaan en ole ollut kiinnostunut lentosimulaattoreista, mutta tämä näyttää aivan upealta! Tuskin tulen silti ostamaan, kun en omaa ilotikkua tai rautaa joka pyörittäisi peliä noin nättinä.

Käyttäjän Monco Carser kuva
Monco Carser

Aloin odottamaan aprillipäivän ilmoitus: "terroristit hyökkäävät koneeseen, Flight Simulator yhdistyy Rainbow Sixin kanssa!".

Käyttäjän Haerski kuva
Haerski

Ah, saattoi olla jopa näiden E3:sten paras traileri. Jos peli on käytännössä Google Earth sillä erotuksella, että kohteita voi ihastella lentokoneen puikoista, niin olen myyty.

Tosin lentosimugenreä on viime vuodet vaivannut paha mikromaksuähky. Pahoin pelkään, että tämä ei ole poikkeus ja peruspelissä tulee mukana vain joku hassu lentokone ja loput voi sitten ostaa huokeaan 9,99€/kpl hintaan.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Paras juttu koko showssa. Tosin en paljon odota, kun pitää toimia tuollaisella perunalla kun Xbox One.

Käyttäjän kribmeister kuva
kribmeister

No huh huh, pikkusen hienon näkönen

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Tulin vain itsekin toteamaan, että hienolta näyttää! Lentosimut ei ole koskaan ollut se juttu mutta tämä alkoi silti kiinnostamaan.

Käyttäjän Portable kuva
Portable

Nättiä menoa, mutta ilman vr tukea ei kauheasti kiinosta. Google earthissäkin voi visiirit päässä "lentää", jos haluaa kokea ghettoversion tästä

Käyttäjän Haerski kuva
Haerski
Lainaus Portable

Nättiä menoa, mutta ilman vr tukea ei kauheasti kiinosta. Google earthissäkin voi visiirit päässä "lentää", jos haluaa kokea ghettoversion tästä

Luulisi, että vr-tukikin on tulossa, koska Microsoft on itsekin kisassa mukana omalla Mixed Reality -teknologiallaan.

Siitä en sitten tiedä onko tämä varmasti parhaimmillaan vr:llä, koska nykylasien resoluutio on vielä sen verran heikko, että maisemat ehkä kannattaa katsella edelleen ihan perinteiseltä näytöltä. Sellainen kolmen näytön setuppi ja headtracking olisi tähän varmaan aika unelma, mutta hintavaksi ja tehosyöpöksi sekin käy.

Sturmovikit yms. sotilaskonesimut sitten ehdottomasti Oculus Riftillä, koska katseen pitää pysyä viholliskoneen perässä.

Nostoja