Microsoft haalii verkko-osoitteita – Xbox 720:n virallinen nimi mukana?

Microsoft on varannut läjän uusia domain-osoitteita, joiden tarkoituksista ei ole saatu vielä mitään varmuutta. Mielenkiintoisin verkko-osoitteista saattaa olla tulevan sukupolven Xbox-konsolin virallinen nimi.

3.7.2012 19:08

Microsoft on voittanut kädenväännön kahden Xbox-sanan sisältävän internetosoitteen hallinnasta, kertoi Fusible. Toukokuussa jätetty riitautus sisälsi muun muassa osoitteet XboxPhone.com, XboxTablet.com, XboxLiveTV.com, XboxCompanion.com ja mielenkiintoiset Xbox8.com- ja Xbox8.org -osoitteet, joiden hallintaa Microsoft tavoittelee.

Microsoft on valmistellut pitkään uuden kokonaisvaltaisen ekosysteemin rakentamista, ja se on julkaisemassa uuden Windows-käyttöjärjestelmän piakkoin. Uusi Windows Phone 8 -mobiilikäyttöjärjestelmä ja juuri julkistettu ohjelmistokehittäjän oma taulutietokone vahvistavat Microsoftia digitaalisen tulevaisuuden kovassa kamppailussa.

Täysin järkeenkäyvästi seuraavan sukupolven Xbox -kotikonsolin oletetaan kantavan jatkossa nimeä Xbox 8, mikä yhdistäisi koko ohjelmistojätin käyttöjärjestelmät ja tuotteet saman sukupolven numeron alle.

Lähde: VG247

Lisää luettavaa