Microsoft julkisti Master Chiefin suurimman seikkailun – katso Halo Infiniten paljastusvideo / Uutiset / pelaaja.fi

Microsoft julkisti Master Chiefin suurimman seikkailun – katso Halo Infiniten paljastusvideo

10.06.2018 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
5

Microsoft käynnisti E3-lehdistötilaisuutensa uudella Halo-pelillä. 343 Industriesin uudesta pelistä ei vielä tiedetä paljon, mutta se kulkee nimellä Halo Infinite.

Kehittäjät lupaavat pelin olevan Master Chiefin suurin seikkailu, jonka luvataan ottavan rohkeita uusia suuntia. Tarkoituksena olisi, että se viehättäisi mukaan myös tuoreita pelaajia sarjan pariin. Peli on rakennettu myös täysin uudella Slipspace-pelimoottorilla.

Halo Infinitelle ei kerrottu vielä julkaisupäivää, mutta se julkaistaan Xbox Onelle ja Windows 10:lle.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän CLD2 kuva
CLD2

Haloa kyllä kiitos vaikka vitonen oli vähä meh. Mitä tulee tähän "traileriin" niin eipä se paljoa kertonu mielenkiinnolla odotan...

Käyttäjän tontsa00 kuva
tontsa00

Milloin tämä peli tuleekaan, 2019 ?

Käyttäjän kokkobill kuva
kokkobill

Jes pclle! Ei tarvii boxia hommata. Vai oliko se niin, että tulevat xbone yo pelit tulee kaikki kans win10. Vai onko tapauskohtaista?

Käyttäjän Balnazzard kuva
Balnazzard

Microsoftin kannattaisi ehdottomasti tässä vaiheessa pistää tämä seuraavan Xboxin julkaisupeliksi, yhdessä sen Playground Gamesin (Fable 4?) julkaisenattoman pelin kanssa....turha enää tässä vaiheessa yrittää Xbox One kanssa mitään, kun peli on menetetty.

Ja kyllä kokkobill, kaikki Boxin pelit pitäisi poikkeuksetta tulla W10lle....sitähän MS vielä painotti että pyrkii tuomaan pelit kaikille laitteille tulevaisuudessa, siis myös mobiiliin ja varmaan suoraan TVeen striimattuna.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Mikään peli ole menetetty Onen suhteen kun X:nkin vielä tuore. Toki panostaminen kovasti seuraavaan sukupolveen voisi olla parempi mutta jos se aloitetaankin jo nyt, niin porukalla ei ole niin ikävät ennakko-odotukset kun on jo takeitakin pelkkien lupausten kaveriksi.

Nostoja