Microsoft kehittää jo seuraavaa konsoliaan / Uutiset / pelaaja.fi

Microsoft kehittää jo seuraavaa konsoliaan

19.10.2006 // Kirjoittanut: Pelaaja_Ossi
20

Microsoftin Chris Lewis paljasti hiljattain nettilehti Kikizolle antamassaan haastattelussa, että yhtiö on jo aloittanut seuraavan sukupolven konsolinsa suunnittelun.

- Tällä alalla ei ole mahdollista löysäillä. Kuluttajat ja kehittäjät pakottavat menemään jatkuvasti eteenpäin. En kuitenkaan halua kertoa suunnitelmistamme enempää.

Tietoa ei ole kovinkaan suuri yllätys; julkaisihan Microsoft Xbox 360:n lähes vuosi sitten. Jättifirma haluaa varmasti olla jatkossakin alan edelläkävijä. Lewis uskoo Sonyn ja Nintendon aloittaneen myös jatkosuunnitelmien tekemisen, vaikka PS3 ja Wii julkaistaan vasta ensi kuussa.

Enempää tietoja seuraavasta konsolisukupolvesta ei kannata odottaa kutenkaan vähään aikaan.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän DNEpasiip kuva
DNEpasiip

Hyvä näin. Näin on parempi todennäköisyys saada julkaisusta kansainvälisesti onnistunut ja laitteesta kunnolla toimiva heti alkuunsa. Toivottavasti 360, PS3 ja Wii:n elinikä kuitenkin on pitkä eikä meitä kuluttajia vaivata uudella julkaisu puhe/mainos paskalla vielä hetkeen ^^

Käyttäjän Nazza kuva
Nazza

Toivottavasti tästä huolimatta nämä uuden sukupolven konsolit ovat markkinoilla pitkään, ettei heti tarvitse olla konsolia vaihtamassa.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Uuden konsolin kehittely projektina alkaa ja täytyykin alkaa jo vuosia aikaisemmin ennen julkaisua joten eipä tämä hirveesti yllätä. Jos Sony ja Nintendo eivät ole jo aloittaneet jo seuraavaa projektiaan nii ei tartte kauaa miettiä mikä konsoli o markkinoiden ykkönen ja edelläkävijä 3-4 vuoden kuluttua.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Siis ainahan nää ideoi uutta seuraavaa projektia varten. Oliko tämä muka jollekin yllätys?

Käyttäjän Tuhomursu kuva
Tuhomursu

Saa nähdä kuinka kauan MS jaksaa kaataa loputtomasta kirstustaan rahaa. Positiivinen saa olla, mutta harhainen ei - jos on jotkut jumalolennot näin kovasti MS:ää vastaan konsolipuolella, niin järkevintähän se olisi panostaa tietokonepuoleen nämäkin pennit.

Käyttäjän Kuuleri kuva
Kuuleri

ihan normaali käytäntöhän tämä on. se on kova kilpailu tuossa maailmassa :) pakko aloittaa projektit hyvissä ajoin että saa jotain aikaiseksikin. varmasti myös sonylla ja nintendolla on, tai ainakin tulee lähiaikoina tulemaan samanlaiset kuviot olemaan kunhan ovat saaneet ensin julkaistua omansa tänä vuonna...

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Monissa lähteissä ollaan spekuloitu että Sony ei tule julkaisemaan PS3 seuraajaa suurien lanseeraus kulujen takia. Toistaiseksi vain MS on varaa pistää miljardeja kiinni tappiollisiin tuloksiin.

Käyttäjän Wiii kuva
Wiii

Niin totta. X360:ssa ei niin kamalasti graffojen lisäksi mitään uutta ole, joten millainen konsoli tulee seuraavasta boxista? Tämä liikkeen tunnistus teknologia alkaakin vasta kehittyä ^___^
Seuraavan sukupolven, siis ei nyt seuraavan vaan sitä seuraavan, vai edellisen eiku... Hmh, konsoleissa on varmaankin lisäksi sisäänrakennettu leivänpaahdin, pyykinpesukone, uuni, pakastin, kahvinkeitin jne.

Käyttäjän OldHorny kuva
OldHorny

Itselläni on jotenkin ollut koko aika sellainen fiilis että Xbox 360 on vain jokin välivaihe joten en yhtään ihmettele että MS on jo alkanut kehittää uutta konsolia. (Vaikka X0 onkin mielestäni vain välivaihe niin silti oiva konsoli se on)

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

eiköhön se microsofti ilmottele seuraavassa jaappanin gameshowssa jo sen julkasupäivänkin.Täytyy kyllä ihmetellä miksi syytää koneita markkinolle kummempia miettimättä.Myöntäkää nyt perkutti,että oli 360 liian hätäisesti väännetty.No eiköhön siinö uudessa boxissa käy näin. "hups laitoimme taas vahigossa dvd aseman" no saatte päivityksen tuota pikaa.Älkääkä väittäkökkään,että se on vain suunnitteilla.Minä poika veikkaan 2600 alkua.vitun pirjot

Nostoja