Microsoft korvaa Liven takkuilut pelaajille / Uutiset / pelaaja.fi

Microsoft korvaa Liven takkuilut pelaajille

4.01.2008 // Kirjoittanut: Eemeli Rekunen
34

Microsoft on ilmoittanut heidän korvaavan Liven takkuilun kaikille Liven käyttäjille. Toistaiseksi ei kuitenkaan eritellä koskeeko se vain kultajäseniä vai myös hopeajäseniä. Yli viikon pahimmillaan jopa täysin toimintakyvyttömänä ollut palvelu sai useat pelaajat suuttumaan Microsoftille ja niinpä yritys tarjoaakin nyt näille pelaajille ilmaiset Live Arcade -pelit.

Lisäinfoa aiheesta saadaan pian. Tällä hetkellä vielä se on epäselvää mitä pelejä pelaajille jaetaan ja milloin, mutta yksityiskohdat selviytynee näinä päivinä.

Lähde: Microsoft

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Kaze88 kuva
Kaze88

Kuulostaa kyllä aika epämukavalta jos viikon ovat takkuilleet tai olleet kokonaan pois käytöstä, mukava että he korvaavat sen jotenkin...

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Onneksi joillain on pokkaa myöntää virheensä...

Käyttäjän MasteroffVuller kuva
MasteroffVuller

Joo-o, onhan toikin tyhjää parempi. Itsellä livepalvelut toimi viikon ajan vain 9.00 -> 21.00. Jotakin yhteyksiä siihen että tuona aikana kun ei toiminut niin oli jenkit linjoilla ja linjat tukossa?

Käyttäjän Chopperi kuva
Chopperi

No kiva että ees jotain korvausta saadaan.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

No saa kyl korvata miulle ainakii ku menetin 2 48h lipuketta jos korvausta ei kuulu niin vaadin niilt 3kk lipuketta. XD

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Mitäs te nyt meuhkaatte tuollaisesta.

Live maksaa vuodessa noin 60€. Viikon katkoksen takia menetitte peliaikaa noin 1,2€ edestä. Ja jotkut vielä kehtaavat vaatia ilmaista peliä tämän takia.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

10,000€ kipukorvauksia ja Xbox Ultimate.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Itseäni ei toi niin haitannut. Pari kertaa oli vaikeaa pelata Cod4:n moninpeliä kun ei meinannut päästä peleihin mutta siinä kaikki. Tosin ratkesin sen takia ryyppäämään ankarasti mutta sehän oli vaan mukavaa. Hyvä silti että korvaavat jollakin tavalla.

Käyttäjän himopelaaja kuva
himopelaaja

Joo kyllähän se hyvä on että korvaavat. Liveä on kuitenkin tullut käytettyä takkuiluista huolimatta ja onhan se tuskallista välillä ollut.

Käyttäjän vapaus_valita kuva
vapaus_valita

Tässäpä jälleen mallikelpoinen esimerkki laadukkaasta asiakaspalvelusta!

Kilpaileva verkkopalveluhan kitsastelee jopa demojen kanssa: kansainvälistä sisältöä viivästytetään jopa kuukausikaupalla ennen kuin se saadaan tuotua eurooppalaisten pelaajien ladattavaksi. Lisäksi useimmat niistä harvoista tarjolla olevista pikkupeleistä pitäisi ostaa sokkona, ilman mahdollisuutta testata demoa.

Parhaan pelikoneen omistajia sen sijaan hellitään jälleen kerran. On siis helppo huomata, millä eväillä X360:n menestys on ansaittu: monipuolisilla ja laadukkailla ominaisuuksilla, vertaansa vailla olevalla pelitarjonnalla, erinomaisella palvelulla ja asiakkaista välittämisellä.